Christian Christmas Crafts

Posted by Jiky at 12:26 AM

Thursday, October 29, 2009

Juletiden er det tidspunkt, hvor vi mindes Jesus 'lære eller beskeder til menneskeheden. Vi forsøger at indsuge i os kvaliteter en sand kristen, vi forsøger at være mere tilgivende, mere human, mere ansvarlige for havet af menneskeheden, der omgiver os.

Men den kristne grundsætninger skal læres i barndommen. Der er hundredvis af kristne jul håndværk, der er lært at børnene i skolen.

Nogle af de kristne jul håndværk er beskrevet her. De vil gøre en herlig aktivitet for børnene.

Ler Nativity

Du skal bruge 3 mini lerkar, 3 store træ-perler, halm eller mos, gyldne bånd strengen, strimler af stof og tacky lim. For at gøre Fødselskirken, turn to gryder på hovedet og lim en perle på toppen af hver en (repræsenterer Maria og Josef), skal du placere en af de stof strimler over Marias hoved og andre runde Joseph's skulder. Sted strå i den tredje puljen (repræsenterer krybbe) og placere den tredje perlen i halmen (repræsenterer Jesu hoved). Nu placere guld bånd omkring hovedet af Jesus som en krone.

Christmas Cookie Træer

For at gøre dette fascinerende kristne jul håndværk, skal du have en kasse med is sukker kegler, grøn glasur, hvid glasur, rød glasur eller små røde slik. Nu drejes sukker kegler op og ned og sprede den grønne frosting over ydersiden af kegler. Påfør den hvide frosting som en blomsterkrans og sted den røde slik på træerne til smykker.

0 comments: