Julefest NYC

Posted by Jiky at 3:26 AM

Wednesday, October 14, 2009

Enhver by i hele verden har givet anledning til forskellige mønstre til jul fest. Hver fejrer med sine egne traditioner og kultur. Det være sig nogen måde af fest, ingen tøver med at smide parter om julen.
Hver by følger sin tradition for at have julefrokoster og New York City er ingen undtagelse.

Et af de særlige forhold NYC eller New York City julefrokoster er af Rockefeller Center juletræet. Rockefellers Center refererer til det kompleks af bygninger og pladser mellem 47. og 50:e Gader og 5. og 7. Avenue i New York City. Juletræet at beautifies Rockefeller Center er normalt en rødgran. Træet i midten er normalt 65 meter høj og 35 meter bred. Feste omkring dette træ er et almindeligt fænomen i julen i NYC.

Julefrokoster NYC omkring Rockefeller Center Juletræ også omfatter indretningen af træ. Belysning er kernen i denne udsmykning. Belysning af Rockefeller Center juletræ er en stor begivenhed i New York.
The Rockefeller Center Juletræ er strengt belyses fra 5:30 indtil 11:30 dagligt, undtagen jule-og nytårsaften. I julen, er træet tændt i 24 timer og på nytårsaften lysene er slukket kl 9:00

På dagen for den Rockefeller Center juletræet Lys, der er den 30. november, er forskellige aktiviteter. Ceremonien funktioner musikalske præstationer fra en række populære kunstnere, og det er telecast også. Alle disse danne grundlag for NYC Christmas Party.

0 comments: