Første baby Julepynt

Posted by Jiky at 7:26 AM

Thursday, October 22, 2009

Den første baby er altid den gode samaritan!
Og hans / hendes første jul er en affære at huske.
Christmas Carnivals bringer dig nogle af de første barns
Julepynt.


* Den Personlige Picture Frame Ornament er en 5,5 inches lang legetøj, formet som en baby rangle. Den er rund og baby blå langs yderkanten og bleg rosa indeni. Små hvide perler rundt om rammen magi 'første baby Christmas'. Et blåt og hvid harpiks bånd kan bruges til at skrive hans / hendes navn.

* Blue Baby Futter er 3 inches smykke formet som en hestesko. Curving fra en baby bootie til en anden er små hvide perler. En lille klokke er knyttet til det lyserøde sko med snørebånd nogle hvide knyttet flæse.

* Baby Ornamenter er klar pink-tonet glas kugler med ordene »første baby Christmas 'ætset over toppen. Det har en krans af guld blade gå hele vejen rundt. Fire små krystaller dæk Garland. Pynten hænger fra et lutter guld bånd.

* Tre Ærter i et Pod omfatter Inge stjerne kronen. Det er en Celadon grønt pea pod fremhævet i mørk grøn glitter. Indvendig er 3 børn. 1. iført en lyserød hjelm med iriserende glitter trim, den 2. bærer en blå motorhjelmen med iriserende glitter trim, og den 3. iført en lys Nile grøn hjelm med iriserende glitter trim.

* Første Baby Girl Ornaments omfatte en bamse kigger ud af en bleg lyserød strømpe. Det er besiddelse af en række blokke, som konkretiserer »Baby's '. 1. Baby Girl's ornamenter hænge i en løkke af røde ledning.

* Første Baby Boy Ornaments omfatte en bamse kigger ud af en lyseblå strømpe. Det er besiddelse af en række blokke, som konkretiserer »Baby's '. 1. Baby Girl's ornamenter hænge i en løkke af røde ledning.

Første baby smykker er som antikviteter. De er for evigt. Shop for første baby Julepynt fra Christmas Carnivals.

0 comments: