Julefest Temaer

Posted by Jiky at 6:26 PM

Friday, October 9, 2009

Meget af sammenslutninger af temafester er hentet fra den farverige maskerade bolde, der først dukkede op under den italienske renæssance.
"Maskespil" væsentlige var udklædte danse, hvor deltagerne klædt i fantasifulde, frodig udklædninger, der var pyntet oftest herunder angiveligt maske.

Så med de år, der følger af julefrokoster har påtaget sig ekstra betydning, hvad med de temaer, der er kommet til at karakterisere festlighederne. Christmas Carnivals tilbyder information om Christmas Party Temaer.

For en jul i Skotland, don et skotsk nederdel kostume, mens du spiller værten. Fjern sofaer, sofabord, tv og alle andre møbler. Opret en stor pejs - ligesom den findes i en skotsk slot mod langt væggen. Dekorerer facaden med en krans af kunstig Holly, rød, grøn og guld plaid bånd sløjfer, smykker formet som jagt horn, trommer, sækkepiber og miniature hjorte, fasaner og kardinaler. Forestille dine venner, der ankommer som den skotske jarl af Clariegh og frue på slottet med en urne af Sebastini vinen. Serveres oksekød stegt, lammekølle, kartoffelmos, brød, og gulerødder og ærter til middag. Føre dine gæster til nogle country musik fra Skotland i slutningen af det hele.

Mange af de traditioner maskerade genopstod i Mardi Gras fejring af de franske kolonier - i de årlige temafester i Amerika. Dag, dressing i kostume er en fælles aspekt af temafest. Typiske kostume parter kan inddrage klæde sig som en skuespiller, en historisk Personlighed, eller som en karakter i et populært kulturel genre, som pirater, 30'erne gangstere eller vampyrer. For alle omkring julefrokoster og de temaer, der vedrører dem, tjek Christmas Carnivals Julefest Temaer.

0 comments: