Hong Kong Christmas Party

Posted by Jiky at 7:26 PM

Sunday, October 11, 2009

Julen fejres over hele verden med stor glæde og entusiasme. Julen er det perfekte tidspunkt at have en julefest. Forskellige lande har deres egne skikke og traditioner følges på julen.
Julefrokoster og i Hong Kong fejres med alt det sjove med god mad sjove spil, der giver en masse underholdning. Julen handler om have det sjovt, og nyder, og det samme sjov er var i Hong Kong.
Hongkong ligger på den sydøstlige kyst Kina fejrer julestuer med stor spænding. Hong Kong julefest er markeret med julepynt, koncerter, julesange og masser af sjov. Den centrale forretningskvarter har lyse juletræ, som er smukt dekoreret. De bygninger, der står på begge sider af havnen er ganske enkelt mageløst.

Hong Kong er også berømt for sine Festive Mini keramik krus med plys kæledyr & Party Popper. Disse kan pakkes ind i smukke og farverige papirer og kan gives som julegaver på julefrokoster. Julegaver er en del af julen i Hong Kong.
Hong Kong julefrokost ville blive overladt ufuldstændig uden jule gaver og jul opskrifter.

Mundvandet Christmas opskrifter er forberedt til julefrokost i Hong Kong. De mennesker i Hong Kong bruge bønnespirer i deres madlavning.

Der er et festligt kig i hele byen med folk i feriestemning nyde raserianfald, som fortsætter fra udgangen af november til den første uge af december. Hong Kong er jo en særlig plads til at være i løbet af julen. Så denne jul har en vidunderlig tid fejrer julen i Hong Kong og glem ikke at have en særlig tid på julefest i Hong Kong.

0 comments: