Christmas Crafts og opskrifter

Posted by Jiky at 4:26 AM

Friday, October 30, 2009

Christmas håndværk og opskrifter tilbyde brogede lækre retter, som kan være nød løbet af de festlige dage Christmas. De hjemmelavede Christmas håndværk og opskrifter er en rigtig sjov at gøre såvel som at modtage disse gaver.

Hjemmebagt brød og kiks - Det kærnemælk eller yoghurt i denne opskrift gør for lette kiks. Forvarm ovnen til 450 grader. I en skål piskeris sammen tørre ingredienser grundigt blande dem. Skær i smør og afkortning blandes. Tilsæt kærnemælk eller yoghurt, og blend, indtil dejen er blød og støbejern. Hvis du bruger en foodprocessor, vil massen af dejen gå sammen i en kugle. Pensel en bageplade let med nogle af smeltet smør. Skær de kiks og læg dem på bage maskine i 20 minutter.

Christmas Kager - Christmas kager er de klassiske håndværk og opskrifter på julen. At forberede julen Santa kager frost the cupcake med et lag af hvid glasur. Tilføj den røde frosting hat, buede det omkring den side af Julemandens ansigt, og en skumfidus Pom-Pom. Drys på en ring af kokos at julemandens skæg og hår. Trække på hans øjne og kinder med gel glasur, så oven i købet ud med en rød slik næse. Tårnhøje træ kage, bolle kop kager og snemand kop kager er andre jule kage poster.

Christmas Desserter - Tag fløde forkortelse, sukker, mælk og æg. Strø mel og bagepulver samt i særskilte skål. Beat i tørre ingredienser for våde ingredienser indtil glat. Røre i kirsebær. Konsumis træ, æble smuldre, chokolade creme lagkage og kaffe, kage er andre dejlige ferie desserter.

Julefest Foods - Wonderful parti fødevarer omfatter Tiny Taco Tarts, Ferie agurk Cups, Jelly Bean jul og Key West Ketchup. Amazing gingerbread huse også gøre lækker sød godbid for gæster.

0 comments: