Christmas Crafts Bazaar

Posted by Jiky at 10:26 PM

Saturday, October 31, 2009

Christmas håndværk basaren er et sted, hvor masser af sjov og leg finde sted. De er organiseret inden jul hvert år i forskellige steder inden for rammerne af byen. Julen håndværk basarer har musikalske handlinger, levende musik og mange sceneshows. Køberne får tilbudt særlige gaver, som helt sikkert tilføje til jul sjov og lystighed.

Hele atmosfæren er afslappet og uformel. Normalt basar holdes fra 15 til 20 dage inden juleaften.



Christmas håndværk basaren er åben for mange timer om dagen. De forbliver åben i mindst 12 timer om dagen normalt 11 til 11. Der er utallige mad boder og mad og drikke er tilgængelige på alle tidspunkter og mange gange, er der levende musik, når basar lukker for dagen.

Till juleaften, er der musikalske handlinger i weekenderne. Den sidste fredag før juleaften ser også hektisk aktivitet i eftermiddag, som den sidste af de musikalske handlinger er iscenesat. Til jul håndværk basaren, finder man en vifte af unikke genstande og gaver. Der er dejlige håndlavede juletræspynt og aromatiske håndlavede stearinlys. Klenodie er købt med stor entusiasme og indsamlede penge fra salget går til forskellige velgørende organisationer.

Der er utallige boder byder pynt til julen dekorationer, tærter, kager, buddinger og andre herlige lækkerier. Børnene har altid en galla-tid i basar, da der er så mange boder, der sælger legetøj. For yderligere oplysninger, som er forbundet ophold for Christmas Carnivals.

0 comments: