Håndmalet Christmas Crafts

Posted by Jiky at 9:26 AM

Monday, October 26, 2009

Julepynt udgør en vigtig rolle blandt alle de julestuer. Om juletræet er altid en gorgeous-sagen og de mange smykker, som er brugt til dekoration enten håndmalede eller maskine lavet. Håndmalet Christmas håndværk føje et unikt præg på hele indretning og nogle af disse er meget prissættes samlerobjekter.

Håndmalet Christmas håndværk omfatter Angels, julemanden, lysestager og jul bjørne. Der er andre Christmas artikler også, at der er håndmalede. Farver og design af hver artikel er eksklusiv. Hvis du så gerne, for dette års jul, vælge konisk hængende Santa træ dekorationer. De er lavet af kvalitet tin og harpiks og disse koniske julenisser kan pynte på Kaminhylden eller hang ned fra træet. Håndmalet Seraphim Angels kan dit valg denne julen. Eller du kan have St. Patrick's Angel glaseret ornament med harpe. Udformet med detaljer, de bløde afdæmpede farverne er en fornøjelse.

Håndmalet Christmas håndværk er dyre. Det er forståeligt, da det arbejde og engagement, der går ind i fremstillingen af hver ornament er fantastisk. Så har Bethlehem Angels til årets juledekorationer. En trio bestående af farverige engle indeholder en blå engel i besiddelse af en lille hvid due med et budskab for fred. Den røde engel, der er et budskab om kærlighed og den gyldne engel har forgyldt Betlehem stjerne. Besøg Christmas Carnivals for mere sådan interessante ornamenter.

0 comments: