Office julefrokost

Posted by Jiky at 9:26 AM

Monday, October 12, 2009

Hvorfor reserve alle gøremål i hjemmet? Forkæl dig selv i bash med Christmas Carnivals Office Christmas parter til at skabe et indtryk på din chef! Et kontor Julefest er næppe sandsynligt, at være en formel affære.
Navn dem Logos: Gå gennem flere blade og skæres ud annonce symboler. Indsæt hver på den hvide side af et kort og har alle gå rundt i lokalet med et svar ark og forsøge at finde så mange af de symboler, som muligt.

Med "Hvem er jeg?" spil, vælg en kategori som tegneseriefigurer, filmstjerner, grøntsager osv. Pin navnet på en af disse punkter på bagsiden af hver gæst, som de ankommer. Fortæl dine kolleger, at de har brug for at finde ud af, hvem de er med at bede andre folk om hjælp. Reglerne er: spørge ja eller nej spørgsmål kun svare ja eller nej nej fjerne dit eget navn tag at opdage. Hvis du spørger, vil nogen hjælpe dig med at finde ud af din identitet.

Sammenslutningen Spillet kræver således at blive sat på et bord: kalender, bogstavet "K", en kamp i en flaske vand, en krukke med slik, tandbørste, Pitcher, Candle, salt, Fork, stifter, Bellis, bogstavet "N", stempel, terninger på et fad for snavs, Jern. Når gæsterne kommer, vise artikler om et bord. Som de kommer, give dem den følgende liste. Match de erklæringer på den liste med punkter på bordet. Denne sjove, hurtige bevægelser Spillet starter ud som alle samler sig i én stor gruppe. Lederen i første omgang kræver et tal mellem 2 og 15.. Alle skal samle i en gruppe, der indeholder så mange mennesker. Gruppens medlemmer bør være latching våben, således at lederen kan ser, der er i den gruppe. Hvis nogen ikke kan indtaste en gruppe, fordi det nødvendige antal medlemmer er nået, er han ude af spillet. Som forskellige tal der senere er kaldt ud, hvor mange deltagere bliver mindre og mindre. Den sidste gruppe, eller vinde gruppe, skal have steder fra to til fem personer. Surf Christmas Carnivals for yderligere oplysninger om Office Christmas parterne.

0 comments: