Sims 2 Christmas Party Pack

Posted by Jiky at 11:26 PM

Monday, October 12, 2009

The Sims 2 Christmas Party Pack, er en pakke, der indeholder over 40 nye jule inspirerede ting. Disse juleartikler i Sims 2 julefest pack er sikker på at tillade en for at fejre julen med stil.
De spil, der er i Sims 2 julefest packs er simpelthen perfekt til at blive spillet på julen.

De berørte parter i spil i Sims 2 Christmas Party Pack nyder hver en bid af spillet fra op's og nedture i deres Sims liv, store ting som forelskelse, bygge og dekorere deres hjem til den mindeværdige ting som at sætte deres familie første juletræ og vært for en julemiddag selv jordnære detaljer som bestiller en pizza eller fastsættelse af toilet er humoristisk og sjov.

The Sims 2 julefest pakker er sikker på, at være den mest underholdende for julefrokost. Man kan klæde op Sims som Santa, der ville gøre det muligt at opleve deres ankomst til julen.

En festlig cheer kan føjes til Sims hus med diverse julepynt ligesom julen strømper, snemænd, jule kranse og vinter tema malerier.

Det ydre af huset kan være dekoreret med julelys. Plænerne kan være dekoreret med snemænd og Santa Claus. En lækker Gildet kan være tilberedes og serveres for hele familien. Børnene som voksne er sikker på at have alle de poster, der findes i Sims 2 julefrokost pakker.

Kom i juleferien ånd med Sims 2 julefrokost packs. Der er 40 nye varer i denne julefrokost pack. Så dekorerer huset, tjene en særlig festlig julemiddag og erfaring Julemandens ankomst på julen.

0 comments: