Party Spil

Posted by Jiky at 9:26 AM

Monday, October 5, 2009

Julefest spil er essensen af enhver part i julen. Mange mennesker organisere partier på deres huse til jul og invitere venner, familie, kollegaer, Naboer og andre nære dem.
De sjove og nyde, at de spil tilføje at en part er ganske enkelt mageløst. Julefest vil være kedeligt og kedeligt, hvis spillene ikke indgår i dem. Julefest spil kan involvere gæsterne så dejlig, at folk ikke er klar, når tiden går. Både børn og voksne kan få groovy med disse spil.
Planlægningen og organisering julefest spil er en utaknemmelig opgave og kræver masser af idéer og præparater. Uden ordentlig planlægning og arrangementer, vil julefest spil ikke være så meget sjovt.

For det første før du starter med den ordning, må man indsamle oplysninger om de lide og ikke lide af de gæster, der forventes i partiet. Det vil give en retning til planlægning og arrangementer. Hvis der er en del af folk, der ikke lige en bestemt ting, at ting ikke bør medtages i de spil, således at disse mennesker ikke føler sig dårligt og keder sig, mens andre nyder godt af.
Det er nødvendig for at holde interesserne for alle gæsterne i tankerne, før planlægningen nogen spil. Julefest spil bør interessere alle de tilstedeværende medlemmer i partiet.

Nogle gange sker det, som voksne får så travlt med hinanden, at de glemme alt om deres børn, og de keder sig i partiet. Der kan være nogle julefest spil til børn, så de er involveret i partiet og ikke kede sig.

Ud over alle de parter præparater, herunder dekorationer, musik, mad osv. bør du også tænke på nogle store og nyder spil til din julefrokost.

Tjek på disse idéer Christmas Party spil:
1. Gavepapir spil Ting du bruge:
Gaveartikler
Indpakningspapir
Tape
Musik, der kan slås til og fra.

Sådan spiller du:
Pak hver gave element i flere lag af papir
Give din gruppe en gave, og fortælle dem, når du tænder for musikken til at videregive gaven.
Når du slukker for musikken, der nogensinde har gaven kommer til at tage ud for et lag papir.
Fortsæt med dette, indtil det sidste lag af papir er taget ud.
Hvem har den gave, uindpakket bliver at holde det.

2. Give gaver Game Tingene skal du bruge:
Kun gaveartikler.

Sådan spiller du:
Alle står i en cirkel holde den gave, han / hun bragt til festen.
Nogen læser historien.
Hver gang ordet HØJRE er læst, alle går sin gave til højre.
Hver gang ordet VENSTRE er læst, gaver er gået til venstre.
Den gave, at hver person er i besiddelse af ved afslutningen af historien er den gave, han holder.

0 comments: