Christmas Party Drinks

Posted by Jiky at 10:26 PM

Saturday, October 3, 2009

For alle drikkevarer i løbet af sæsonen med festivaler, kommer her Christmas Carnivals med alt, hvad du behøver at kende til julefrokost drikkevarer til de gamle og unge.
Opret din egen version af Mulled Cider med frisk cider, en stor kanelstang, zested citron, et drys af fed pulver, frisk muskatnød. Kombiner alle ingredienserne i gryden. Bring småkoge.

Stamme og tjene. Mulled, hvilket betyder, opvarmet og krydrede, er en teknik, der anvendes med vin og cider. Gløgg er en ferie klassiker, der er hurtig at lave, og perfekte på en vinternat. Gør det med en svensk drejning ved tilsætning af snaps eller cognac.

Du skal bruge tør rødvin, havn eller cognac, hele nelliker, stokke kanel zested store orange. Garnere drikken med kanelstænger eller friskmalet muskatnød. Kombiner ingredienserne i en stor gryde og bring i en boble. Lad ikke blandingen i kog. Opvarmes i 20 minutter og tjene i en stor, varmebestandigt punch skål.
Ordet Punch menes at have været der stammer fra hindi ord paanch, betydning fem, siden begyndelsen af slag indeholdt fem vigtigste ingredienser: sukker, citron, arrak, vand og te. For en søde og festlige drik, er her Champagne Punch. Bestanddelene: knust ananas i kraftig sirup, frisk citronsaft, Kirsebærsaft, mørk rom, cognac og champagne.

I en stor punch skål eller kande, omrøres ananas, citronsaft, kirsebærsaft, rom og cognac til blanding. Nedkøles til 30 minutter. Add Champagne lige før servering. Prøve alle former med Christmas Carnivals Julefest Drinks.

0 comments: