Christmas Candle Crafts

Posted by Jiky at 7:26 AM

Thursday, October 29, 2009

Christmas Candles komme i forskellige former og farver. Der er mange aromatiske stearinlys som ikke blot fremhæve skønheden i julepynt, men det nice aroma er afslappende og en fornøjelse. Christmas Candle Crafts diskuterer i kunsten at gøre festlige lys og de er forpligtet til at give stor glæde for alle, som seer dem.

Christmas lys håndværk er af mange typer. Vi vil meget kort har en idé om dem.

For at gøre en hæklet jule lys skal du bruge hæklenålen (str. G), helst 4 ply uldgarn vægt garn i hvid, rød og grøn, tomme toiletpapir rulle. The crochet design er forholdsvis enkel og enhver kan gøre dette, forudsat at de har gang i deres hænder. Lyset vil være omkring seks inches tall og ser fantastisk ud.


De andre typer af julen stearinlys er lige stor. Hvis du har små kulørte containere derhjemme du kan fylde dem op med varm smeltet voks med væger. Lad den voks afvikle. Wrap beholderen med muntert-farvet papir. Hvis du vil kan du gøre aromatiske stearinlys på samme måde. Bare bruge geranium eller lavendel eller rosenolie i voks. Når lysene begynde at brænde, vil de give ikke kun lys, men også en dejlig aroma. Der er færdigsyede Christmas candle håndværk kits på markedet. Hvis du vil have dem, bruge dem, og effekten vil være lige så god. For yderligere oplysninger, kontakt til jul Carnivals.

0 comments: