Ornamental Juletræer

Posted by Jiky at 7:26 AM

Thursday, October 15, 2009

Genopfinde ferie magi. Gør din juletræer pynt ved at pynte det med julen besynderlig and imponere dine venner og familie. Christmas Carnivals er her med en eksklusiv samling af pynt Juletræer. En ornamental juletræ er at have den perfekte form, lugt, konsistens og tæthed.

* En ægte juletræ kan være dekorative, når prydet med unikke julegaver som dukker, legetøj, de 3 stjerner til julen, og gaver til alle medlemmer af familien.

* Anvendes som pynt landskab træet, Colorado Blue Spruce gør et fremragende levende juletræ med sine blå-grå til sølv farve, dette træ gløder i en naturlig konisk form.

* Den Arizona Sharp har en Steeple form, og er grøn i farven. Det er en aromatisk træ findes langs den sydlige og østlige dele af USA.

* Den Balsam Fir har en pyramideformet form. Det er mørk grøn farve, med langvarige nåle. Det er en duftende træ populært i Canada og nogle områder i USA.

* Douglas Fir er en blålig grøn pyramideformet træ. En af de mest populære juletræer, det har en subtil sød lugt.

* Den opadrettede grene af Fraser træet også er foretrukket som et juletræ, og med sin styrke i at beholde deres lys og tunge smykker. Grenene bruges til jul roping.

Andre brugte træer er nobilis, Eastern Red Cedar, Leyland Cypress, Virginia Fyr, skovfyr mv Log på julen Carnivalsfor en behagelig oplevelse at handle til pynt Juletræer.

0 comments: