Miniature juletræspynt

Posted by Jiky at 11:26 AM

Friday, October 16, 2009

Miniature gaver har en charme i deres egen og fremstår som hvis begavede ømt fra hjertet. Christmas Carnivals er her med miniature juletræspynt alle indstillet til at sikre, at du standse ved ingenting, men den bedste.

* Miniature juletræspynt omfatte fyldte Santa eller is dukker, spillet med gamle knapper, bomuld og klud udstopning.

* Aktiviteter pynt gerne danse dukker, musikalske kort, taler Santas and stjerneskud i det pulserende farver af sæsonen.

* Babyer pynte deres juletræer med babyen ornamenter som Ærten i et Pod, kommunion Girl og Boy, ABC Boy og Girl Candy Cane, African American Girl og Boy under transporten, Angel Baer Stjernetegn Glass Ball osv.

* Fødsel sten smykker ser fantastisk på juletræer, mens der viser fødsel måneder af familiemedlemmer. Granater, akvamariner, smaragder og topas er nogle, der gør det trick.

* Der er miniature juletræspynt til hele familien, idet pleje af bedsteforældre, mødre, fædre, søskende, kusiner, enlige forældre og 'who'-have-you.

* Personlig ferie plaques omfatte Skifer Snemand Couple, The Snowman familie på 3, osv. Men de er tunge, da disse er lavet af skifer.

* Klæd dit juletræ med hjem ornamenter, som Pink Castle, røde og grønne Christmas Cottage, Country House, den Pandekagehuset, er Holly dør og hus med lys og fyrretræer.

Sørg for, at du handler for den allerbedste miniatureprodukter juletræspynt fra Christmas Carnivals og forherlige din arne med lun varme.

0 comments: