Christmas Arts and Craft Ideas

Posted by Jiky at 3:26 PM

Saturday, October 24, 2009

Christmas Kunst og håndværk poster er de mest elskede skatte af julen. De viser, kærlighed og omsorg, når begavede til kære. De kan blive bragt fra Gavebutikker eller håndlavede. De håndlavede dem er billigere og portrættere den kreative kvalitet maker. Vælg mellem de forskellige Christmas Kunst og Håndværk Ideer nedenfor for at foretage fantastisk håndværk til en festlig og sjov juletiden.

Lyseholdere - Vis dit lys i ferie stil med at sætte dem i en lerkrukke med et par dekorationer.

Christmas Log Centerpiece - Kombinér rustikke elementer i logfiler og pinecones med kunstig julestjerne blomster at skabe en centerpiece at ville tage sig godt overalt i dit hjem.

Christmas Ginger Bread Idéer - bestående af margarine, sukker, melasse, æg og honningkager ingefær brød huse med Santa, og slæden er et sjovt og velsmagende jule klassiker.

Christmas Tree Dekoration Temaer - Julen er for børn og der er intet godt i tråd med julen mere end en sød bamse. De findes i stof, træ, glas, metal og skulpturelle dejen ornamenter. Eller lav din egen ud af tykt papir.

Innovative Christmas Ornament Kunsthåndværk - Ideer til Julepynt med et tropisk tema abound. Fisk og fugle, tropisk blomster og frugter, muslingeskaller og strand tilbehør alle levere materialer og temaer for en tropisk jul. Overveje at hænge dine smykker eller draping blomsterkrans på en palme eller på en ø fyr, snarere end at bruge en traditionel gran som dit juletræ.

Mulighederne for Christmas kunst og håndværk ideer er uendelige. Hvis du vil vide mere om dem besøg Christmas Carnivals.

0 comments: