Christmas Party Food

Posted by Jiky at 7:26 PM

Sunday, October 4, 2009

En julefest kan være en stor virksomhed eller en fordringsløs forsamling af venner. Sørg for at planlægge frem i tiden, da julen er en travl tid af året for alle. Christmas Carnivals tilbud oplysninger om Christmas Party Food.
Kort en plan for din fest. Beslutte, om du vil have en stor bash med en bartender, catered mad og en DJ, eller hvis du hellere vil have en afslappet aften med vennerne - eller noget midt imellem.

Consult part bøger og beslutte, om et budget, før du gør op dit sind. Beslut om et "carte du jour. Hvis du har måltidet catered, rådføre sig med restauratøren og vælge en menu, eller planlægge din egen.

Lam, rødvin og rosmarin gryde med herby kartoffel stakke og braiseret rødkål er part køkken tilberedt med skulderen af lam, krydret mel, rødvin, oksekød bestand, Rosmarin kviste og ribs gelé hakket timian og rødvin / sherry eddike. Forvarm ovnen og tilsæt lammet. Fry till brun, kok i partier, hvis det bliver nødvendigt.
Pensel en tung bageplade med lidt olivenolie og begynde at bygge otte stakke af kartoflen skiver. Prøv at få dem til at se tilfældige, og optage så mange af de urter, som du kan. Drys de resterende krydderurter og olivenolie tilbage i skålen omkring og over kartoffel stakke. Bages i 35-45 minutter eller til de er gyldne brune i kanterne og tilbud hele vejen igennem. Servér straks eller dreje ovnen lavt og holdes varm i op til 30 minutter. At gøre kål - Smelt smørret i en stor ovnfast gryde. Tilsæt kål og rør til pels i smørret. Tilføj ribs gelé, og rør, indtil det er smeltet. Tilsæt eddike, appelsinskal og saft, havnen og nogle krydderi. Bring i kog, dækker og lad det simre ved svag varme i cirka en time eller lave mad i en ovn. Rør rosiner og bringe tilbage til en småkoge. Kog blidt i yderligere 30 minutter. Kontroller, at kålen er mør. Servér straks, holde varmen i en lille ovn i op til en time eller cool og genopvarmning. Surf Christmas Carnivals Julefest Food.

0 comments: