Victorian Christmas Craft

Posted by Jiky at 11:26 PM

Monday, October 26, 2009

Julen er forbundet med masser af sjov og glæde. Selvom der er mange ornamenter tilgængelige på markedet i dag, i den victorianske dag, de fleste var håndlavede. Victorian Christmas håndværk udforsker dette aspekt af den traditionelle jul håndværk. Forståelse Victorian Christmas håndværk behov for en tur ned historie.

En kort beskrivelse af den Julepynt kan findes på følgende:
Skorstensfejer

Dette ornament havde sin oprindelse i Tyskland. Det var dejligt for børnene. Den skorstensfejer havde en sjov form for kost, bar en toppede hvid hat og bar en pose fyldt med godter.

Rosiner og Nut Garland

The rosin og nødder Garland var en specialitet fra Victorias alder. The Garland blev foretaget med en nål og stærk tråd. En jordnød var first gennemboret derefter en rosin og på denne måde, blomsterkrans blev afsluttet. Normalt drengen eller pigen, der modtager denne blomsterkrans spiste nødder og rosiner.


Orange Baskets

De små kurve blev fyldt med kandiserede appelsiner. Det gjorde en meget flot og unik udsmykning.

Forgyldte engelsk Walnut

De forgyldte engelske valnød var en ornament, der måtte blive hængt indtil nytårsdag. Dette blev gjort nogle dages varsel, og rigtig sjovt for både unge og gamle. Undertiden tomme møtrik blev brugt til at fortælle formuer for de mennesker der modtager det (alle sjovt, intet alvorligt). Der var andre sjove ideer også.

Ovenstående Victorian Christmas håndværk er ingenlunde udtømmende. De mange forskellige ting fik til jul af folket derhjemme fortsætter med at bedøve os selv i dag. For yderligere oplysninger, kan bevare forbindelsen til jul Carnivals.

0 comments: