Christmas Hanukkah og Julemand Crafts

Posted by Jiky at 2:26 AM

Monday, October 26, 2009

Christmas Hanukkah og Julemand håndværk er forskellige vidunderlige Hanukkah og Julemand håndværk gange brugt til jule gaver og gaver. Hanukkah er den jødiske Lysfest. Familier samles omkring Menorah at fejre mirakel. The Menorah er en jødisk Armstagen med en træ-lignende form. The Hanukkah Menorah er ni filialer, en for hver af de
otte fejringen nætter, og de resterende en bruges til at tænde andre stearinlys. Udsøgte håndværk vise tilføje særlige smag til Hanukkah fest. De følgende er de to populære Hanukkah håndværk:

Stained Glass Menorah - Det er tilberedt af farverige stykker cellophanes. De viser en farvet glas se ud, når hang ned fra vinduet. I hver aften Hanukkah et stykke orange silkepapir er tapede til menorah at repræsentere flamme lys.

Papir Driedel - I begyndelsen driedel skabelon er trykt på karton papir til printer. Så driedel er foldet og et strå indsættes på hul.

Julemand er en kulturel fest observeret af afrikansk-amerikanere. Julemand blev oprettet for at minde folk om deres afrikansk historie, kultur og skikke. Den er baseret på regionale høst festlighederne i Afrika. I løbet af syv dage Julemand, pynte mennesker fra deres hjem og bære tøj i traditionelle afrikanske farver - rød, sort og grøn. Rødt lys med sort og grøn tråd er den mest vidunderlige Julemand håndværk poster. Et andet klassisk håndværk punkt på dagsordenen er Kinara Craft. Made of self-hærdende ler-og sort grønne og røde lys the Kinara er tændt på hver aften Julemand.

0 comments: