Christmas Light Hangers

Posted by Jiky at 7:26 PM

Sunday, September 13, 2009

Julen fejres til minde om fødslen af Kristus, som kom til verden for at udbrede budskabet om Gud For at fejre denne festival med stor pomp og Kraft, folk nåde deres hjem med forskellige Julepynt og de forskellige former for lys.Christmas Light Hangers er en integreret del af julepynt, som lysene er hængt fra disse bøjler.

Typer af Christmas Light Hangers er:

Double Pack Ornament Hangers-Disse bøjler er sølv i farve og størrelse varierer fra regelmæssigt til et stort. Hver pakke indeholder 144 bøjler.

Kransen Bøjle-Kransen bøjler er lavet af stærke, klare polycarbonat materiale og der 13''lang. Den er designet til at holde alle typer af medium størrelse kranse og den tynde øverste del giver dørene for at lukke komfortabelt. Denne bøjle er også holdbare og næsten synes at være usynlig, når anbringes på en dør.

Kwik Klip Holiday Light Hangers-Kwik klip Christmas lys bøjler er lavet af holdbart plastik at glide ind i facader uden at beskadige malingen af væggene eller gøre huller i væggene. Dette er faktisk facader klip. Disse bøjler tillader at hænge lys under tagskægget, så det ikke går at få ramt af regn, sne eller is. Kwik klip bøjler er nemme at installere, let at fjerne og også kan bruges igen år efter år. Disse bøjler er specielt udformet til Mini lys, Rope lys, Icicle lys og C-7FOR og C-9 jul lys tråde.

0 comments: