Håndværk Med Christmas Lights

Posted by Jiky at 10:26 AM

Wednesday, September 23, 2009

Christmas håndværk med julen lys dekoration at udfærdige en storslået display.

Kort mini lys sæt er perfekt til håndværk dekorationer. Mini lys kan have smykker indgraveret på dem. Der Indendørs Julenat-lys bruges i indendørs skærme.

Mini lys er de mest populære. De findes i, er en enorm vifte af andre tegninger, der spænder fra Holly julestjerner bær og til stjerne-formede Santas og trådnet snefnug. Rope lys og fiberoptiske lys er også brugt til at lave smukke motiver.

Nogle eksklusiv jule lys håndværk omfatter:

Topiaries, silhuetter og motiver Giant topiaries (replikerende hjorte og bjørne), silhuetter og motiver funkler med lyse miniature lys.

Spil lys Juletræer - Lysene er lavet af gummi træet blade. Der er håndværksmæssigt blomster fastgjort med kæde lys. Tændt, bliver det et fantastisk lys display for særlige julen lejlighed.

Holografiske Rudolph The Rudolph er lavet af holografiske materiale, der er fastgjort til en hvidmalet ledning ramme. Det ser fantastisk når man dekorerer med farverige mini lyser.

Jingle Bell Christmas Lights Display med Green Clapper - Disse unikke Julelys klokke har 200 klar lyser. Klokken Clapper har grønt lys. Klokken udendørs dekorationer lys sæt har 8 forskellige bevægelse indstillinger, som tilbyder en bred vifte af belysning sekvenser bringe meget sjov for festivaler.

0 comments: