Christmas Music Show Lys

Posted by Jiky at 2:26 PM

Thursday, September 17, 2009

På det tidspunkt af julefest, venner og familie brugte glade gange med hver anden. For at fejre denne festival i en mere storslået måde folk udsmykke deres hjem med lys samt andre prydgenstande. Christmas Music Vis Lys giver hele dekorationen en ny betydning.

Der er en række af julen Musical Show Lights. En af disse er en 140 lys, der kan afspille otte ferie favoritter, som de glimt i gang. Nyd musik fra dette lys Sæt mens du slapper af i løbet af festivalen of Christmas. Så er der Santa snekugle, der skildrer Santa som er meget nøje at undersøge en magisk nighttime scene. Denne unikke lys sæt består af en jule musikalsk snekugle, der falder automatisk, og det spiller også 15 Carols samt 15 alle klassikere. Christmas.Perppermint, en fuzzy lille brun bjørn, der har en anden lille bamse til at give ham selskab er den ideelle gave, at man kan give til et barn på det tidspunkt, julefest. Når ledningen af denne bjørnen er trukket så bjørnen bliver tændte op og den kendte julesang Vi ønsker dig en glædelig jul er spillet.

Dette er blot få af de jule Music Vis lys, der vises i butikkerne. Læs mere om julen Music Show lys med Christmas Carnivals.

0 comments: