Light House Julepynt

Posted by Jiky at 4:26 AM

Friday, September 25, 2009

Edward H. Johnson er kaldt faderen af Electric Christmas Lights. Især i Vesten folk udsmykke deres hjem med de forskellige typer af lys, der er tilgængelige i butikkerne. De typer af julelys der er en del af julepynt er Rope lys, Net lys, Icicle lys, viser lys og mange andre. The Light House Julepynt er anvendt til udsmykning af juletræ. Disse lette hus smykker leveres i forskellige former og størrelser.

Nogle af Light House Julepynt er følgende:

* Sæt med 4 Light House Ornament-Dette sæt med 4 ornamenter kommer pakket i en flot æske med et vindue der er knyttet til den. Bronner kunstner Ingefær Don udviklet disse smykker. Hvert ornament er 2,5 / 8''høj og lavet af crafted glas. Dette produkt er fremstillet i USA

* Julemanden med Light House Glass Ornament-Med en pose med gaver, life saver, og fyr, vil denne Prydelse skabe en skinnende effekt, hvis de placeres på et juletræ. Levende farver er smukt accent af satin glasurer og antydninger af glitter i denne 5''glas og akryl smykke.

* Spun Glass Light House Ornament-struktur i denne række af lys er, at et skib. Ligesom lyse fyrtårn af lys guider skibe langs deres rute, lede dem væk fra fare, på samme måde fyrtårnet symboliserer vejledning gennem livet. Fyret er et symbol på Kristus, på baggrund af den verden, som er 4''inches tall ..

0 comments: