Julefest

Posted by Jiky at 5:26 PM

Wednesday, September 30, 2009

Julen er det tid til sjov, socialisere og naturligvis julefrokost. A Christmas Party kan organiseres i en kirke, en familie, en skole, en virksomhed eller en organisation,. Hvo, organiserer julefrokost, det er generelt præget af sang, dans, spil og konkurrence. Selvom børn og voksnes nyde ferien lige, men der er en tydelig forskel i arten af de parter, for hver enkelt.
Julefest for børn
Tema parter er ideelt for børnene. For eksempel kan Xmas slik jord tema være en god idé til et børns Julefest. Børnene kan være forklædt som slik at skabe en yndig stemning!

Lyset tema kan også bruges til børnenes julefrokost. Hele huset kan være dekoreret med farvede elektriske lys, før børnene ankommer til festen.

Tower of gaver kan også være en god idé. Slik sat i bokse kan knyttes sammen til små tårne, som kan bruges som bordpynt.

Julefest spil for børn
Spil og aktiviteter, der udgør en integreret del af børns Christmas Party. En masse innovative ideer er nødsaget til at foretage disse spil og aktiviteter, spændende
: Gavepapir børnene at der skal opdeles i hold. En ombrudt gaveæske vil blive givet til hver af holdene. De vil også modtage indpakningspapir eksemplar til hver af de teammedlemmer, tape og farvebånd. De punkter vil blive anbragt på et bord, eller på gulvet til en gavepapir stationen. I løbet af spillet, vil en spiller nødt til at køre til gaveindpakning stationen, udpakke gave, Genombryd den og køre tilbage til tag et andet teammedlem. Holdet, hvis alle medlemmer ombryde gave foran andres, vinder.

Find Sleigh

Børnene bliver nødt til at sidde på en cirkel. En af dem vil bind for øjnene. Et andet barn vil blive givet slæden. The Barnet med bind for øjnene får tre gæt til at navngive et barn, der har slæden. Barnet med slæden blive bind for øjnene næste.

Pass the Parcel

En traditionel omgang England her Christmas behandler som slik, chokolade, viskelædere er pakket ind i en lille kasse og pakket. Så er boksen er pakket i en større kasse. Dette sker igen og igen, indtil flere lag af indpakning er blevet skabt. Så alle sidder i en cirkel og mens julen musik er spillet, den parcel er gået på omgang fra en spiller til den næste. Så snart musikken stopper, er det spilleren med den parcel unwraps et lag. Så musikken starter igen. Som det sidste lag er uindpakket, de behandler distribueres.

Find Christmas Star

Hvert af de børn opfordres til at folde en julegave stjerne. Børnene vil blive sendt til et andet rum, mens stjernerne er gemt på forskellige områder af det tidligere værelse. Så børnene bliver nødt til at finde stjerner.

Snowball Race

Styrofoam bolde eller kugler af hvid længes, skeer og vanter anvendes i denne omgang. Børnene er inddelt i hold. På samme måde som stafetløb, sætter hver spiller på vanter og løb den anden side af lokalet, mens balance mellem en "snebold" på en ske. Den spiller smider snebold i en spand og vender tilbage til holdet. The mitten derefter videre til næste afspilleren. Første hold, der fuldfører løbet vinder.

Julefest til De voksne Company og julemad rangerer blandt top favoritter under dyrkning-ups planlægge en julefrokost. Jule quiz og julen sange er også populært valg for voksne julefrokost. I betragtning af at der voksne formentlig gerne gaver så meget som børn, kan gaveartikler altid udgør en integrerende del af de voksne julefrokost så godt. De voksne kan underholde sig selv gennem forskellige aktiviteter på en julefest.

Gift Game

I dette spil har alle til at medbringe en gave. Gaverne holdes på et bord. Hvert af de gæster, så ruller en terning af omdrejning. Hvis terningen ruller til seks, gæsten, der rullede terninger er tilladt at vælge en gave fra bordet og tage det. Efter tyve minutter, har alle lov til at beholde hans eller hendes gave.

Sandt eller falsk

Hver af de gæster, siger tre historier. Kun én af historierne er sande. Andre er nødt til at gætte, hvilken en er den sande fortælling. Historier relateret til jul er at foretrække, under hensyntagen til den lejlighed.

Gæt en Sang
Cd'er eller Christmas musik downloadet fra internettet spilles i fem sekunder. Gæsterne bliver nødt til at gætte den korrekte titel julesang, der blev spillet.

Julefest FoodMouth vandings-food-varer udgør en stor tiltrækning af en julefest. Drikkevarer til forretter, en hovedret til dessert, alle spiller en væsentlig rolle i at gøre en Christmas Party mindeværdig. Den mad og drikke skal naturligvis matche smagen af gæster.

Drikker for Christmas Party

Drinks og snacks er de første ting, der tilbydes en gæst ved en julefest. Te, kaffe, sodavand, saftevand og alkoholiske drikke kan serveres alt efter smag af gæster.

Forretter for Christmas Party

Efter at gæsterne har spillet jule-spil og selv dansede lidt til tonerne af julemusik, kommer den tid, der betjener forretter og suppe. Mindst to sorter af supper og to eller tre sorter af forretter kan serveres på lejlighed. Populært valg er østers, rejer, kylling underlår, fyldte champignon og ost pust.

Hovedret for Christmas Party

Her populære retter omfatter lam, baked beans, kartoffel stegepande, grillet kylling, kolde sandwiches, osv.

Dessert til julefrokost trifle budding, æblekage, chokolade mousse, kanel trøfler er det populære valg. Du kan vælge at have to eller tre af disse i din julemenu.

Julefest PlanningChristmas part planlægningen kan vise sig at være en stor virksomhed, medmindre planlægges ordentligt i god tid. Når du beslutter dig for at kaste en julefrokost, først beslutte størrelsen af det parti, der er, hvor stor du ønsker, det skal være. Uanset om du ønsker et parti med catered mad og DJ musik eller en med nære venner er noget du skal beslutte først. Derefter lave en gæstelisten. Derefter skal du bestemme menuen. Efter dette skal du sende invitationen til gæsterne. Næste du nødt til at koncentrere sig om at dekorere den part spillested. Den part dag, efter mad og drikkevarer er klar blomster er arrangeret, og sæt tabeller, skal du tænde lys og tænde nogle julemusik lige før gæsterne ankommer. Så har masser af sjov!


Julefest

* Christmas Pyjamas Party
* Julefrokost på Forside
* Christmas Party Aktivitet
* Julefest Around the World
* Julefest Catering
* Christmas Party Centerpieces
* Christmas Party Kostumer
* Christmas Party Dancing
* Christmas Party Decorating Ideas
* Christmas Party Decorations
* Christmas Party Drinks
* Christmas Party Dublin
* Christmas Party Underholdning
* Christmas Party Food
* Julefest Fun
* Party Games
* Christmas Party Gifts
* Julefest Hat
* Christmas Party Ideas
* Christmas Party Invitation
* Christmas Party Invitationer
* Julefrokost for Kids
* Christmas Party Musik
* Christmas Party Fotograf



* Christmas Party Billeder
* Christmas Party Planner
* Christmas Party Planning
* Christmas Party Posing
* Julefest Opskrifter
* Julefest Supply
* Christmas Party Temaer
* Christmas Party Venues
* Christmas Tree Party
* Jul Work Party
* Firma Christmas Party Ideas
* Corporate Christmas Party
* Corporate Christmas Party Fotograf
* Hong Kong Christmas Party
* Milton Keynes Christmas Party
* Office julefrokost
* Skole julefrokost
* Sims 2 Christmas Party Pack
* Tacky Christmas Party
* Thomas Christmas Party
* Vancouver Christmas Party Entertainment
* Christmas Party NYC
* Christmas Party Pakker

0 comments: