Christmas Lights For The Yard

Posted by Jiky at 7:26 AM

Thursday, September 17, 2009

Julelys for værftet bl.a. reb lys, mini-lys, LED-lys, netto lys, istap lys og mere. Reb lys fås i lyse flere farver er ideelle til at belyse et dæk eller terrasse og skitsere døre og vinduer. LED Rope lys er at spare strøm og skaber næsten ingen varme.

Rope lys også danne dekorative motiver gerne springe rensdyr, snemand med vanter, halstørklæde og hat, trompetisten engel, Mary knælende, Santa, kane og præsenterer og bamsen i strømpen.

Net lys er fantastisk til blanketing buske og træer inden for en gård. Icicle lys kopierer udseendet af istapper hængende fra fencings. De har blinkende evner til at skabe den illusion, at istapper smelter. Mini Christmas LED-lys er bedre egnet til dæk op løvfældende træer og buske. Spotlights bruges til at fremhæve træer og andre dekorationer i en gård. Pole Skulpturer er vant til at line op grænserne af et værft.

Der er massevis af animerede og kommercielle lys at tilføje til skønhed Christmas Lights for værftet. Siesta mand værftet lys, små palme værftet lys, små candy cane værftet lys, animerede vinke Santa værftet lys og ferie arch værftet lys er at nævne nogle få.

0 comments: