Julelys udendørs Display

Posted by Jiky at 3:26 AM

Wednesday, September 16, 2009

Julen er en tid, hvor folk dekorere deres hjem med en bred vifte af dekorative elementer, der er tilgængelige på markedet. Julelys Udendørs Display udgør en vigtig del af julen.

Lys i deres forskellige former, størrelser og farver er tilgængelige på markedet i løbet af julefest.Edward H. Johnson, som var en partner til opfinderen Thomas Edison er kendt som skaberen af julelys. Så Edward H. Johnsons kaldes også far til Electric Christmas Lights.

Jule String Lys og jule Rope lys er de to typer af lys, der udgør en del af de mange julelys udendørs Display. Den udendørs dekorationer er ufuldstændig uden lys strengene, som de udgør det grundlag, som de andre komplicerede dekorationer er gjort eller kan gøres. Lyset strenge er af to typer, og de er Mini lys strygere og Icicle streng lys. Det ene er brugt til at dekorere hjørner af bygningen samt døre og vinduer, mens sidstnævnte er trukket på snor langs tagskægget eller hænger ud til at vække en vinterlige føler.

Rebet lys kommer i mange forskellige farver, der er rødt blåt og hvidt. Disse lys er mere holdbare og give alsidighed til juledekorationer. Læs mere om Christmas Lights Udendørs Display med Christmas Carnivals.

0 comments: