White Christmas Lights

Posted by Jiky at 10:26 AM

Wednesday, September 30, 2009

Julelys når disse benyttes til dekoration af huse, kommercielle bygninger og Juletræet gøre hele atmosfæren se smukke og tiltrækkende. Der er mange sorter af julelys er let tilgængelige på markedet i løbet af julen. Et sådant julelys er White Christmas Lights, at en integreret del af julefesten.

Jule dekorationer ville være ufuldstændig uden White julelys. Morphing Icicle Lights er en type af White Christmas lys, som består af 150 lys tråde samlet i én. Et lys Strand består af klare pærer, mens den anden streng er kølig hvide løg. Det hvide jul lys lokker alle, som de to dele lyser skiftevis at skabe en strålende lys display. Den hvide jul lyset har en hastighedsregulator knyttet til det, som lyset kan drejes skiftevis. Hastigheden af rotation helt afhænger af den person, der bruger dette White Christmas lyset. Disse lys ser mere attraktivt, når det hang uden for hjemmet eller i buskene og endda langs rækværk. The Morphing Icicle lys kan også placeres på døråbninger og også langs væggene.

De andre typer af White Christmas Lights, er C-7og C-9 Lys og hvide lys. De tændte hvide lys er symbolske for fødslen af Jesus Kristus. samt på baggrund kraft af Kristus, der styrede befolkningen i den rigtige vej. Læs mere om julen hvidt lys med Christmas Carnivals.

0 comments: