Solar Drevet Christmas Lights

Posted by Jiky at 1:26 PM

Tuesday, September 29, 2009

Soldrevne julelys er gode til indendørs og udendørs dekorationer. Solens lys er praktisk og kan anvendes på steder, hvor der ikke er elektricitet.

Disse julelys af solenergi er ikke kun praktisk, men også meget effektiv. De hjælper ikke kun spare på elektricitet, men også få os til at indse værdien af de naturlige ressourcer, vi har til rådighed.

Sådan virker det
Solar powered Christmas lys kan kun have én solcelle i slutningen af hele strengen af lys. Den enkelte celle er ofte store og tunge, men fleksibelt på samme tid. Denne fleksibilitet er mest brug for, når du skal installere lys på steder som toppen af taget.

The tyngde af solcelle er nødvendigt, således at i tilfælde af meget stærk vind, vil den forblive på det sted, hvor det er blevet installeret. Soldrevne julelys bruges i alle de lande, hvor julen fejres. Men i lande, hvor vejret bliver meget koldt om vinteren, med sne, der solcellen skal monteres vertikalt for at undgå, at det er dækket.

Du kan give en flot finish til din julefrokost af landskabspleje haven eller udendørs med udendørs sol lys. Der er masser af udendørs soldrevne julelys på markedet nu.

Udendørs Solar lys

* Solar-fjerskafter sol lys
* Hanging sol lys
* Solar dæk og gårdhave lys
* Væghængt sol lys
* Solar springvand, pumper og dam lys
* Solar springbræt lys
* Oplev den magiske soldrevne julelys fra Christmas Carnivals.

0 comments: