Julelys

Posted by Jiky at 10:26 PM

Saturday, September 12, 2009

Billige julepynt kan virkelig hjælpe en til at udsmykke deres huse under festivalen uden at skulle bruge meget, men holde den tradition og charme af festivalen i live. Datoen for Jesu fødsel, dvs 25 december er dagen, hvor julen fejres over hele verden med stor lykke og glæde. Julepynt er afholdt som en vigtig del af julefesten.

Det er Jingle Bells igen folks! Julen er rundt om hjørnet? Luften er kølig, men derimod det er varmt. Sæsonen for at føle sig godt om alt er endelig med os.

Nu er det tid til at glemme alt om forsøgene på året, og se frem til et nyt år med masser af løfter. At gøre alle tilfreds, og føle glæde dig selv, skal du dækket op dit hus. Julepynt er en vigtig del af julen. Et godt indrettet hus med en flot juletræ vil gøre alle i familien føler festlighederne. At gøre dit julepynt skiller sig ud, skal du bruge lidt tid og penge på julelys. Sammen med jule gaver, jule wallpapers, form julelys din indkøbsliste til jul. Så her er et par ting, du behøver at vide om julelys.

Elektriske julelys
Julelys har været brugt siden slutningen af det 19. århundrede. Kredit for det første vises juletræ med elektrisk lys rejser til en partner til Thomas Edison, opkaldt Edward History Johnson. I 1895, var det første juletræ med elektriske julelys sat op i Det Hvide Hus af præsident Grover Cleveland. Elektriske julelys ikke blevet populær først i 1930'erne, hovedsagelig på grund af høje omkostninger.

Julelys har været brugt siden slutningen af det 19. århundrede. Kredit for det første vises juletræ med elektriske lys rejser til en associeret med Thomas Edison, opkaldt Edward History Johnson. I 1895, var det første juletræ med elektriske julelys sat op i Det Hvide Hus af præsident Grover Cleveland. Elektriske julelys ikke blevet populær først i 1930'erne, hovedsagelig på grund af høje omkostninger.

Udviklingen af julelys
Efter indledende eksperimenter, efterhånden julelys vundet i popularitet i USA. Snart mange byer begyndt at bruge elektroniske julelys til dekoration af træerne i deres kvarterer. Der er mange krav om at være den første. McAdenville i North Carolina er blevet krediteret af nogle kilder som værende den første til at dekorere stedsegrønne træer med elektroniske julelys. Efter at lysene blev overkommelige og masseproduktion fulgt, folk begyndt at bruge julelys til andre juledekoration som godt. Døråbninger, rooflines, vinduer, Kapper og rækværk af hjemmene og virksomhederne begyndte sport elektroniske julelys. Selv gader, bygninger og himlen skrabere er blevet dekoreret med julelys i nyere tid.

Typer af julelys
Den ledende sorter af julelys i brug i dag, er stadig de originale glødepærer og forholdsvis nye lysdioder (LEDs). Neon og lysstofrør sæt er også tilgængelige.

Glødelamper
Det er de traditionelle og stadig udbredte typer af julelys. De giver samtidig et meget traditionelt ser på dit hus, når du bruger dem. Der er nogle ulemper selv, når man sammenligner med lysdioder. The glødepære lyser varme op meget hurtigt og er ikke holdbare. Farven falmer som følge af eksponering og blive større i størrelse end lysdioder, de kræver mere lagerplads.

Lysdioder (LEDs)
Lysdioder er hurtige erstatter de traditionelle glødelamper, da de er omkostningseffektive, holdbar og sikker. De bruger meget mindre energi, og er nemmere at lagre så godt. Lysdioder er det første valg, hvis du ønsker at køre lys på batterier og placere dem udendørs. De bruger så meget som 90-98% mindre elektricitet end almindelige glødelamper. Lysdioderne findes i alle former, størrelser og farver. Du vil finde lysdioder formet som jordbær, hindbær, snefnug, græskar og andre figurer. På grund af disse fordele, lysdioder, der anvendes i de fleste byer dekorationer og til at dekorere store bygninger også. Synkroniseret lysdioder med forskellige animationer er meget populære blandt husholdningerne.

Fiber Optic Lights
Fiberoptiske teknologi bliver også brugt til julelys. Disse normalt indebærer brug af lysdioder. Brugen af dette kan ses på juletræer, som har lysdioder på basen og optiske fibre strækker sig fra bunden til filialer. Fiberoptiske belysning kan bruges til andre former for juledekoration også.

Creative Lighting
Kreative hjerner ikke holder sig tilbage. Kunstnere kan gøre underværker, selv med elektricitet! Julelys bruges også til at skildre forskellige figurer, tallene, og hele scener som Fødselskirken. For at gøre dette lys er faste på rammer i forskellige former og størrelser. Disse kreationer lavet af farverige lys har fået en ny dimension til julepynt rundt om i verden. Kreative hjerner kan sættes fri til at tænke ud af boksen og skabe spektakulære seværdigheder lavet af lys.

Synchronized julelys
Julelys er animeret i forskellig vis ved hjælp af blinklys pærer og elektroniske styringer. Ved hjælp af forskellige teknologier, kan animationen af lys kan kontrolleres, og rytmer og mønstre skabt. Nogle af de fælles opgaver, f.eks lys til at svinde, suppleant blinkende, lange blinkende, korte øjeblik, sekventiel blinkende, grænse blinkende, og mange flere. Stilarter afhænge af producenterne, og nye stilarter holde på at blive opfundet.

Power problemer med julelys

De fleste julelys køre på husholdningernes AC elektricitet og er nødt til at blive sat i. Nogle lys kan sammenføjes ende til anden og have et stik i den ene ende og et stik i den anden. På denne måde kan lange kæder dannes.

Du kan også køre julelys på batterier. Der er mange muligheder for at gøre dette. Du kan købe lys sæt, der er forbundet til DC, eller du kan bruge en inverter, der omdanner vekselstrøm til jævnstrøm.

Husk, at hvis du bruger batterier, skal du gå efter lys, der bruger mindre strøm, ligesom lysdioder, og ikke glødelamper.

Sikkerhedsspørgsmål med julelys

Som alle andre elektriske apparater, også julelys skal anvendes med en vis forsigtighed. Nogle simple forholdsregler kan sikre, at din familie kan få en sikker jul. Bare huske følgende tip, mens du bruger elektriske julelys.

1. Se altid sikringer i Julelys før du køber.
2. Look out for skader i gamle eller endda nye sæt af julelys. Broken stikkontakter, beskadigede ledninger og løse forbindelser skal inspiceres. Få dem repareret, hvis du kan, ellers slippe af med dem.
3. Prøv at undgå at ældre version glødende lys, da de har tendens til at få varmet op meget snart. Lysdioder er meget smartere og lettere at betjene.
4. Wikipedia afprøvning agentur certificeringer på lysene, før de køber dem. UL og ETL er bemærkelsesværdige sikkerheds laboratorier, og du bør holde øje med deres certificering på julelys.
5. Aldrig hænge julelys på metal juletræer og andre metal dele af dit hus. Dette kan resultere i elektrisk stød eller kortslutning.
6. Hvis du planlægger at anvende lys udendørs, kigge efter lys er beregnet til udendørs brug. Pakker nævne, om lysene kan bruges udendørs. Mens du bruger lysene udendørs, sørg for at have en grund fejl kredsløb INTERRUPTER.
7. Brug udvidelse akkorder med omhu. Overbelaste dem kan gøre dem varme og brænde.
8. Brug isolerede holdere til at oprette udendørs julelys.
9. Udskyde de julelys når du skal sove.
10. Lad ikke små børn håndtere lys eller komme i nærheden af dem.

Julelys kan gøre dit hjem ser smuk og klar til festivalen. Brug dem med forsigtighed, og din jul vil vise sig at være lige så smuk som disse små farvestrålende pletter af lys.

Kategorier af Julepynt:

Julelys

* Christmas Light Controllers
* Christmas Light Displays
* Jul Light Hangers
* Christmas lysinstallationer
* Christmas Light Ornament lamper
* Christmas Lights Pære
* Christmas Light Skulpturer
* Christmas Lights Dekorationer
* Christmas Light Sets
* Christmas Lights Musik
* Christmas Lights Udendørs Display
* Christmas Light Strenge
* Christmas Light UK
* Christmas Light Leverandører
* Christmas Light Yard
* Christmas Music Show Lights
* Jul Net Lights
* Christmas Night Lights
* Jul Udendørs Lys Idéer
* Jul Udendørs Lys Sets
* Christmas Paper Dekorationer
* Christmas Parade Lights
* Christmas Picture Lights
* Jul Rope Display Lights
* Jul Rope Lights
* Juleshow Lights
* Christmas Star Lights
* Juletræ kunstigt lys
* Juletræ Lights
* Christmas Tree Solar Lys



* Christmas White Light Strenge
* White Christmas Tree Lights
* Clear Christmas Lights
* Kommerciel Christmas Lights
* Computer Controlled Christmas Lights
* Crafts Christmas Lights
* GE Christmas Lights
* Giant Outdoor Christmas Light
* Green Christmas Lights
* Led juletræ Lights
* Lader Light juletræ
* Light House Julepynt
* Producenter Christmas Lys
* Miniature Christmas Lys
* Mini juletræ Lys
* Mini White Christmas Lys
* Musical Christmas-house Lights
* Noma Christmas Lys
* Nyhed Christmas Lights
* Udendørs Christmas Led Lys
* Udendørs Christmas Light Dekorationer
* Outdoor Christmas Lys
* Udendørs juletræ Lights
* Lyserød Christmas Lights
* Purple Christmas Lys
* Solar Christmas Lights
* Solar Drevet Christmas Lys
* Typer Christmas EF Lights
* UK juletræ Lights
* White Christmas Lys

0 comments: