Christmas Light Skulpturer

Posted by Jiky at 11:26 PM

Monday, September 14, 2009

Christmas lys Skulpturer er lys monteret på stel af metal eller plastik. Traditionen for Christmas lys Skulpturer begyndte med belysning gader, master og lygtepæle ved C7 løg. De mindre miniature lys skulpturer blev brugt i hjemmene.

Offentlige viser for det meste bruger store lys skulpturer. De kommer med en plastfolie opbakning og udsøgt design. Nyere former for skulptur lys vises på holografiske laser underlag med kvalitet grafik. De er stadig den vigtigste form for offentlig skærme i Gatlinburg og Pigeon Forge i Tennessee.

Nogle populære Christmas Light Skulpturer omfatter:

Tændte Snefnug og stjerner Stjernerne kommer neon gerne glød med lyse reb lys er knyttet til en aluminium pulverlakeret stel.


Rope lys skulptur Bright reb lys skulpturer af snefnug, candy cane, juletræ, engel, dove, jul socking, ornamenter og klokker.

ommercial bygningen og parken skærmens lys, skulpturer - Giant kranse og juletræer, animerede pole monteringer til kommercielle skærme.

Giant topiary skulpturer Angels, bærer, rensdyr og gyngehest til at vise uden græsplæner og lysshow.

Santa Claus og kane Store Christmas Santa og kane lavet af flerfarvede slidstærkt reb lys er knyttet til ikke-rustende aluminium stel.

Tog motiv med animeret røg og hjul Animerede tog pyntet med fuld størrelse reb lys motiver blændende julen værfter.

For yderligere information om julen lys skulpturer gå gennem siderne i Christmas Carnivals.

0 comments: