Christmas Picture Lys

Posted by Jiky at 3:26 PM

Saturday, September 19, 2009

Edward H. Johnson, der arbejdede med Thomas Edison opfinderen betragtes som far til Electric Christmas Lights. Den kunstige julelys erstattet lysene.

Disse kunstige lys er elektriske dele af lys, der er brugt til dekoration private, offentlige og kommercielle bygninger og også juletræet. Under festivalen af jul på gaden eller rettere sagt alle hjørner af gaden samt vejene er prydede med disse kunstige lys. Christmas Picture Lys er en slags julelys der spiller en vigtig rolle i juledekorationer.

Christmas Picture Lys foreslår som navnet er kun benyttes til at hylde de billeder. På det tidspunkt af festivalen, også kirkerne få dekoreret med disse kunstige lys. Det billede billeder af Jesus Kristus, Mother Mary, Fader Joseph og de andre billeder, som skildrer episoder i forbindelse med Jesus Kristus, er smykket med de forskellige typer af elektriske lys. Selv i huse, mennesker, dekorere forskellige billedrammer forbindelse med festivalen i julen med disse lys. Rope lys, som er en smidig, bøjelig slange med lys, er nyttige for billede dekoration. En LED pære kan sættes på toppen af et billede, så hele billedet bliver belyst. Forskellige typer af julelys er tilgængelige på markedet, som kan bruges til billede dekoration.

0 comments: