Christmas Udenfor Lights

Posted by Jiky at 1:26 AM

Saturday, September 19, 2009

Uden Christmas Lights tilbyde oplysninger om udendørs Christmas lys skærm i kontorer, indkøbscentre og uddannelsesinstitutioner. De kommercielle LED-lys har revolutioneret uden julelys dekoration. Sådanne LED-lys har en fabrik nominelle levetid på 100.000 timer pr lys; næsten en tiendedel af elforbruget for standard glødelampe lyser, stort set kun lidt eller ingen varme fra pæren og er lysere end de fleste standard mini lys.

Der er mange udendørslamper rådighed på markederne. Men man bør foretage de rigtige valg for at vælge det rette lys i storslået uden udsmykning.

Forskellige typer Udenfor Christmas Lights, er:

* C7 Christmas Lys

* Mini julelys

* Rope Lys

* Curtain Lights

* Theme lys

* Pole Skulpturer



Alle disse lightings indeholder særlige funktioner, som letter uden installation.

Reb belysning er en kommerciel dekorativ belysning, der er lavet med serie af miniature lysdioder indlejret i en PVC-rør. LED mini lys bruge ny teknologi til at regulere spændingen ved indsættelse chips i hver sokkel. Pole Skulpturer er ideelle til foring af byens gader, udsmykning af indkøbscentre og belysning parkeringspladser i ferierne. Særlige monteringshardware er tilgængelig. Skulpturer monteret på robust rustfri aluminium rammer for års pålidelig brug.

0 comments: