Christmas Light Strenge

Posted by Jiky at 10:26 AM

Wednesday, September 16, 2009

Christmas Light Strings er grundlæggende en streng af farverige elpærer i kø for at foretage en række. Fremstillet i forskellige farver og faconer disse lys har en fantastisk hjemmeside. Christmas lys strings der generelt anvendes på vinduer, vægge, etaper, træer og bygninger og restauranter.

De har en levetid på 100.000 timer. Fås i spændinger på 12V, 24V, med 100 120V, 220-240V, de forbruger, lavt strømforbrug og genererer ingen varme. De kan formes i forskellige former på rektangel, ottekant, semi-cirkel eller trekant.

De mest populære lys strenge er C7 Christmas lys-strengen (25,50 and100feet) og C7 kommerciel baggrund spoler på 1000 meter. En stor del af C7 og C9 speciale pærer er valgt for strengene. C9 pærer er fremstillet med vejrbestandige baser og modstandsdygtig belægning for at modstå hård vejr. De skinner med rige levende farver. C9 lys sæt indslag sikkerhed stik med udskiftelige 5amp sikringer.

LED Christmas lys strenge af multi farve lamper og ledninger er meget populære nu. Lysdioder tilbyde ydelser som små, lange lampens levetid, lav varmeafgivelse, energibesparelser og holdbarhed. Det tillader også ekstraordinært design fleksibilitet i farveskiftende, dæmpning og distribution. Customized designs er tilgængelige på kundens anmodning.

0 comments: