Christmas Night Lights

Posted by Jiky at 4:26 AM

Friday, September 18, 2009

Jule-aften blændende med spektakulære nat-lys i forskellige farver og mønstre. Traditionen med Julenat-lys opstod under 17thC den Lyset lygter. Hånd kabling elektriske pærer blev til i den senere del af 18thC. Dioderne af den seneste tid har erstattet af endeløse elpærer.

Indendørs Julenat-lys bruges i indendørs skærme. Mini lys er det mest populære. De findes i en bred vifte af farver og mange blinkende mønstre. LED C7 lys, snefnug og blomster kastede et æterisk skær, uanset hvor de er hængt. Kabinetterne og bogreoler kan være pyntet op med reb lys. I udendørs dekorationer mini lysene er brugt til at forskønne løvtræer, netto lys for modregning af buskene, istap lys for at replikere den smeltende is udseende og projektører at fremhæve træer og andre udendørs elementer.

Nogle eksklusiv Julenat-lys er:

* Julemanden og Tree Night Light lys på værelserne med disse udsøgte nat-lys lavet af akryl og glas.

* Noah's Ark Bubble og Night Light Dette funny nat-lys har en boblende centrum pære og strålende farver sikker på at gøre noget mørkt rum lidt mere livable.

* Juletræ Night Light - De lyse farver og yndig tal på denne nat lys giver den perfekte brik til børn værelse eller børnehave.

* Porcelain Snemand Night Light - Dette festlige Nightlight er den perfekte ferie dekoration til et barn er bange for mørke.

0 comments: