Typer af Christmas EF Lights

Posted by Jiky at 8:26 PM

Tuesday, September 29, 2009

Dekoration med lys i juletiden har en universel appel, og vi finder alle forsøger at få en form for lys dekoration på plads. Udsmykning med lys er ikke kun gjort i huse og kirker, men de offentlige steder er også godt indrettet med forskellige typer af jule samfund lys.

Julen er den tid, hvor hele byen eller byen er nysgerrig med en hektisk aktivitet. Festlighederne har forskellige nuancer, men lys tilføje en gløden i alt. At indføre den ånden jul, indkøbscentre, natklubber, hoteller, forlystelsesparker zoologiske haver pyntet med lys. The geriatriske hjem, herberger og hospitaler er dekoreret med store LED-lamper. Der er store udendørs dekorationer, som er meget velegnet til belysning samfund. Giant stjerner med hundredvis af multi farvede LED-lys er ganske almindelige. De ser bedst på hustage eller andre åbne rum.

Rope lys, streng lys og icicle lys er også nogle af de typer af julen samfund lys. String lys fås i flere farver. Wiren kan være hvidt eller grønt. De ser godt ud, og de lystige lys føje til festlige ånd. Rope lys og istap lys er også valget af mange klubber og andre institutioner. Strenge af istap lys kaskadeopkobling ned er et attraktivt syn. Besøg Christmas Carnivalsto vide mere om de forskellige typer af jule samfunds lyser.

0 comments: