Computer Controlled Lights

Posted by Jiky at 3:26 AM

Wednesday, September 23, 2009

Edward H Johnson er kendt som fader til den Electric Christmas Lights. Borte er de dage, hvor stearinlysene blev brugt for juledekoration, som de har været erstattet af det kunstige lys, som er til rådighed på markederne, samt de lokale forretninger, især i Vesten.

Folk dekorere alle hjørner af deres hjem med disse lys. Lysene er anbragt på et juletræ eller om kappen af huset eller på væggene i et hus. Sommetider er disse lys er også hængt på rækværk af huset. The Computer Controlled Christmas Lights har vundet stor popularitet og er en af de mest eftertragtede lys af befolkningen i Vesten.

Computerstyrede musik synkroniseret blinkende juletræ, lys er en af computerstyret Christmas Lights, med ved hjælp af hvilket en person kan behandle hele nabolaget, venner og familie til et stærkt musik og lysshow. Den computerstyrede julelys faktisk hjælpe en person til at få vist en baggrund af deres egne valg på computeren. Nogle af de computerstyrede lys er synkroniseret med en musik-station at give mennesker med en bred vifte af musik.

Det kan siges, at den computer kontrollerede lys har gjort det muligt for mennesker at have deres festival af julen på en mere munter måde. Læs mere om de computerstyrede Christmas Lights med Christmas Carnivals.

0 comments: