Pink Christmas Lights

Posted by Jiky at 4:26 PM

Monday, September 28, 2009

Kan du tænke på jul uden jul lys? Den lillebitte elektrisk juveler som pryder millioner af hjem verden over er blevet uadskillelig del af vores jul i årenes løb. De findes i mange forskellige former, størrelser og farver, og er nu tilgængelige på næsten alle elektriske eller almindelig butik nær dig. Du kan vælge din foretrukne farver - grøn, rød, blå, gul og pink. Ligegyldigt hvilken farve du vælger, vil mange julelys nødt til at være i dine juleindkøb listen.

Hvorfor Pink?
Pink julelys er blandt de mest populære, som pink er en kombination af hvid og rød. Disse to farver er symbolsk for julen. Santa Dons rødt og hvidt tøj og hvid er altid temaet for julen, da det repræsenterer budskab om kærlighed og fred, at julen handler om. Så pink får det karakter af begge disse farver, og er en passende farve til at dekorere huset med. Bortset fra Pink julelys kan lyserød bruges i form af bånd, kugler, klokker, motiver, kranse, og gave indpakning. Pink kan også se godt ud, hvis du kan male dit hus med det, med et strejf af rødt hist og her, og hvid til at støtte hele farveskema. At have Pink julelys sammen med dette tema vil gøre dit hus alle sat for et farverigt lyserød jul.

Typer af Pink julelys
Pink julelys er tilgængelige i en bred vifte. Forskellige former, størrelser, og teknologier er til rådighed, og du kan træffe et valg efter din smag. Et par almindelige sorter omfatter reb lys, glødelamper, lysdioder, og træ lys. Et par af de almindeligt kendt typer af Pink julelys, er følgende:

Commercial Grade lysdioder - det er den mest anvendte julelys i kommercielt øjemed. Disse kan forbindes i en række måle omkring 3000 fod bestående af op til 125 lys, alt fra en enkelt stikkontakt. De er miljøvenlige, og den længste vedvarende blandt alle julelys. De bruger meget lidt strøm, der kun bruger omkring 20% magt brugt op af den traditionelle glødelamper. De er langt mere sikkert også, og kan bruges af børnene også. De behøver ikke varme op ligesom glødelamper og er derfor nemmere at håndtere. Pink LED lamper er brugt over hele verden, ikke kun til jul, men også til andre festivaler af de respektive lande.

Standard Grade lysdioder - disse er mindre og billigere udgaver af handelsklasse lysdioder. Disse kan betales af de fleste husholdninger, og kan bruges næsten overalt. De kræver ikke særlige adoptanten. Du kan tilslutte sæt af tre fra ét stik, med alle fordelene ved lysdioder, som lavt strømforbrug og holdbarhed. Ligesom deres kommercielle lønklasse kolleger, er de tilgængelige i figurer som jordbær, hindbær, rund, bolde, prikker, og andre figurer.

Pink glødepære lys - det er den traditionelle lys, der er fastslået i en verden af julepynt i flere årtier. De er meget lysere end de lysdioder, men de gør brug af en meget mere energi. De også varme op hurtigt, og skal udskiftes, da de brænder ud af. Men for en traditionel føl, glødelamper lyser stadig meget i. Pink glødelamper kan også tilsluttes i serie af tre eller flere, afhængig af typen af den anvendte forbindelser. Disse lamper er også tilgængelige i mange former, herunder runde og ovale.

Pink reb lys - det er fleksible og kan gøres for at bøje efter behov. Dette er grunden til deres popularitet. De bruges over hele verden i dag, og ikke kun for julen. De kan bruges næsten overalt, træer, terrasse, gelændere, vinduer, langs fortove, pools, døråbninger, osv. De er nemme at bruge og kan tilsluttes i en serie med den rette tilbehør. De er også tilgængelige på andre farver såsom grøn, blå, gul, og en række fluorescerende nuancer. Så hvis du wan bruge Pink julelys til dekoration af dit hus, mener lyserød rebet lys som en af mulighederne.

Commercial Grade lys strenge og løg - hvis du har brug for faste dekorativ belysning uden hyppige udskiftninger eller ændringer, handelsklasse pærer og strengene er dem du skal gå efter. Disse er almindeligvis anvendes til kommercielle formål, og producerer mere lys end de fleste. Så de er bedst egnet til situationer, hvor større mængder af lys er påkrævet.

Pink jul perler - beaded lys er helt gal i dag og ser meget smuk uanset hvor de er sat. Lyserøde perler vil føje til dine planer om en lyserød tema for julen. Ved hjælp af lysdioder, disse små perler funkle forsigtigt på dit hjem, og ser godt ud, selv på afstand.

Animeret og synkroniseret lys - Pink julelys er også tilgængelige i synkroniseret og animerede versioner. Kontrolleret rytmer og mønstre som blinkende, tindrende, fading, suppleant blinkende, osv. ofte rådighed. Hold øje med konstant udvikling stilarter tilbydes af fabrikanterne. Pink lys blinker i sync gør et fantastisk syn, der skal gøre dit hus et af briller af dit nabolag.

Sikkerhedsspørgsmål:

Som med alle andre elektriske redskaber, Pink julelys skal anvendes med forsigtighed. Hvorvidt lysdioder eller glødelamper, skal julelys, der skal kontrolleres for standardkvalitet kontrollere certificeringerne. Hvis du bruger gammel lys, kontrollere, om ledninger og stikkontakter er i en god stand. Revner og tårer i ledninger kan forårsage kortslutning og skal behandles omgående, eller helt udskiftes. Må ikke hænge Pink julelys på metaloverflader, som juletræer og gelændere. Hvis du planlægger at anvende lysene udendørs, kigge efter lys, som er specielt designet til udendørs brug. Dette er som regel nævnt i den pakke. Du bør være ekstra forsigtig, når du bruger forlængelse akkorder. Aldrig overbelaste dem, da dette kan forårsage brand og andre farer. Også bruge isolerede indehavere når lysene udendørs.

Hvor kan man købe Pink julelys?
Du kan købe din yndlings Pink julelys på det nærmeste elektriske butikken. Den indkøbscentre har flere sorter, og hvis du stadig ønsker at søge efter mere og har ikke den tid til at shoppe, kan du slå op på internettet. Netto har masser af online-butikker, der sælger alskens julelys blandt dem, Pink julelys af alle typer diskuteret ovenfor.

0 comments: