Christmas Outdoor Light Idéer

Posted by Jiky at 11:26 AM

Friday, September 18, 2009

Lys, som var en del af julefester, er blevet udskiftet med kunstig elektrisk lys. De mange julelys er brugt til at dekorere hjem, kommercielle bygninger og juletræer ved juletid.

Christmas Udendørs Lys Ideer kan være forbundet med en bred vifte af lamper.Christmas Udendørs Lys Idéer omfatte Christmas Rope lys, LED Christmas Lights, Net Lys og Icicle Lighting. Christmas reb lys er en smidig, bøjelig slange af lys, som døre vinduer og den side af et hus kan være indrammet.

Disse lys er specielt designet til de mennesker, der foretrækker en flytning i deres julepynt som disse lys enten udsender en glød eller komme i jagten mønstre. LED-lys skaber mindre varme end noget andet lys, og de også sidste i lang tid.

Net lys er vævet mesh net med lys nyttige for indpakning omkring buske, kanter, og små TRESS. Så kan netto-lys kan anvendes til dekoration af juletræet. Icicle belysning består af en multistreng af lys hængende ned fra en central ledning af julen lys til at give illusionen af istapper. De består af små hvide løg og er af forskellige længder Disse lys er normalt hængte langs udhæng eller udhæng.

0 comments: