Christmas Parade Lysenes

Posted by Jiky at 8:26 AM

Saturday, September 19, 2009

Christmas parader er bemærkelsesværdigt for deres fantastiske udstilling af lamper. En af de største julen parader er afholdt i Oklahoma (USA). Det er en aften parade, hvor alle flydere er pyntet med lys og helium balloner,. Dance squads glitre og lyse som de danser deres vej gennem hele parade ruten.

Louisianas samfund baseret Christmas Celebration eller Natchitoches Christmas Festival afholdes hvert år den første lørdag i december. Gigantiske paraderne, star besat live shows og et spektakulært fyrværkeri viser dagens anledning. Det kom først på baggrund af den sene Max Burgdorf at udvikle en gade og flod belysning program som et middel til at udtrykke feriestemning. Det første sæt stykke bygget af Burgdorf var stjernen i Østen, måling af otte fødder hen. Stjernen stadig som et fast punkt i lygter programmet. Hele december måned, over 300.000 brogede, julelys og 77 store sæt brikker lys byen langs den naturskønne Cane floden Lake. Lysene afspejler i farvandene nedenfor og strækker sig langs det historiske centrum.

Carol Skibe Parade of Lights Samfund viser deres parade lysshow på både flydende over Coal Harbor off the Bay Shore. I øjeblikket er der mere end 80 dekoreret både, med spektakulære 150.000 lys. Bådene bære mere end 45.000 mennesker i jule-parader.

0 comments: