Christmas Broderi Stocking Kits

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, December 12, 2009

Julen Broderi Stocking kit der kan bruges til at give juledekoration et personligt touch. Christmas Broderi kan gøres på bleer, strømper, eller enhver anden genstand for særlig julefrokost. Udsmykningen vil helt sikkert imponere gæsterne. Disse broderede strømpe kan også gives som en tilbagevenden gave fra en julemiddag, hvis du ikke vil bruge det næste år også. Disse gaver med personligt præg er sikker på, at gøre enhver gæst tilfreds.

Hvordan man bruger julen Broderi Stocking Kit

* Sørg for, at du har en god forståelse af, hvad en jule Broderier Stocking Kit handler om, og hvad det indebærer. Vælge den enkle broderi mønstre så vidt som børn er berørt. Motiver af dyr, planter og tegneseriefigurer gå ned og med børn. Brug af satin bånd, sløjfer, floss og filt kan enthrall dem. Cross Stitch Broderi Stocking Kits er ganske god for begyndere.
* Du kan vælge relativt komplekse mønstre og eksperimentere med mere sirlige mønstre, hvis du er god til syning. Appliqués in filt og tandtråd, Strikkede og hæklede mønstre kan også blive afprøvet.
* Dekorer dit Christmas Stockings med pailletter, beadwork, perler ol og taget hensyn til sit formål og plads i husstanden. Til f.eks Ones beregnet til dekoration kan være stærkt udsmykket, men dem, der er beregnet til at bære bør være helt så enkel og pæn.

Hvert familiemedlem kan forkæle dig selv med udøvelsen af broderer den Christmas Stockings. Det kan også være vejen til at holde barnet optaget, mens forældrene har travlt med forberedelserne til julen. Navne på familiemedlemmer eller anderledes symboler kan benyttes til at pryde de strømper, så det bliver et personligt touch.

Købe en julegave Broderi Stocking Kit
A Christmas Broderi kit er let tilgængelige, og det kan også købes online. De fleste af kits har nogle design ideer, som kan anvendes under arbejdet. Der er også miniature Christmas strømpe kits til rådighed på markedet, med hvilket du kan gøre en belægningsgrad på 1,4 inches i størrelse. De fleste af de kits omfatter tråde, nåle rayon eller silke, bomuld floss og en instruktion guide.

0 comments: