Tælles Cross Stitch Christmas Stockings

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, December 15, 2009

Bucilla Christmas Stockings
Tælles Cross Stitch Christmas Stockings kan være en perfekt gave til børnene i din familie. De kan hænge op strømpe i fælge med ilden og forventer, at Santa Clause vil fylde dem op med skatte. Julen er tiden for at gøre din elskede oned føler speciel så gå videre og gøre din elskede føler sig særligt ved gaver dem smukke tværs Stitched Christmas strømper

Tips om, Counted Cross Stitch Christmas Stockings
Et kryds syede Christmas strømpe kan også være en perfekt gave selv til voksne bare at sende dem tilbage til de gyldne barndom, eller også kan være som et hjem dekoration element.

Arvestykke Christmas Stockings

Arvestykke Christmas Stockings bringer dig strømpe mønstre, for hvert rum plus smykker, gave-tags, knapper, trimmer, broaches og meget mere.

The Silent Night Christmas Stocking

The Silent Night Christmas Stocking er lige velegnet til voksne far, mor, onkel eller en wanna-be børn. Det er en præmie tælles på tværs søm Christmas kit med komplette instruktioner og alt hvad du har brug for!

August Designs

August Design som Madonna med barnets, tilbyder de smukkeste og mest begrænset Broderi mønstre malet i fuld farve i 10/20 Penelope lærred. Dette gør det muligt Stitcher til at gøre det Halvdelen Kors eller Continental søm eller Pettipoint.

Dekorerede Counted Cross Stitch Christmas Stockings

Dekorerede Counted Cross Stitch Christmas Stockings indeholde Deer Creek Cottage, og søndag aften Sleigh Ride både af Thomas Kinkade.

Christmas procession

Christmas procession viser en Nativity publikum eventuelt ledsager Mor og Søn midt kolde sneklædte landskab i Betlehem.

Cross Stitch Christmas Stocking Kit

Der er mange Cross Stitch Christmas Stocking Kits, som er tilgængelige i butikkerne og også online. Forskellige udførelser materialer til rådighed til den, og selv instruktioner er fastsat i sættet. Man kan vælge enhver af de ønskede emner og design ser på billedet af prøven i sættet.

0 comments: