Knitting Pattern for Christmas Stockings

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, December 24, 2009

Hvad er den slags strømpe, at du planlægger at hænge af skorstenen for Santa Claus? Gøre op med de traditionelle røde og hvide denne juletid og tilføje et personligt præg på det. Hvilken bedre måde at få i denne unikke føler, end at få den strikket med mønstre af dine præferencer?

Lad os kigge på nogle af de Knitting Pattern for Christmas Stockings.

* Vil du have et traditionelt mønster lavet på din jule strømper, vil det ideelle mønstre være, at de små gran-og fyrretræer, bjørnen, legetøjet tog, rensdyr, snemænd, The Gingerbread Man, gyngehest, slæde og klokker
* Denne højtidsdelikatesser; optage feriestemning i strømper. Frihedens ånd findes i strikket mønstre af rådyr løb ud i natten himlen over skorstenen, eller med udformningen af den snemanden med en reel tørklæde i halsen og en miniature kost i hånden. Fuglene kvidrer om skorstenen kan også være ideel til at betegne den glade stemning.
* Er musik din passion eller sejler igennem bølgerne din hobby, så lad det være mønstrede i din jule strømper. Den sort-hvide tangenter i klaver og noter af et stykke kan tjene som mønstre. Sejladsforholdene både eller rideheste vil også blive ganske attraktivt design.
* Hvilken bedre måde at personliggøre end at aftryk dit navn på objektet? Du kan gøre netop dette ved at få dit broderet navn eller strikkede på strikkede julen strømpe mønstre.

0 comments: