Christmas butikker i New York

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, December 3, 2009

Julen er den tid, når dekorationer er øverste i hovedet på folk. Af dekorationer, er det betød, dekorationerne af husene.

Det er udvidet til dekoration af butikkerne. New York er hjemsted for mange top klasse butikker i verden, og julen butikker i New York er berømt for deres dekorationer. Mange butikker er berømte for at deres juledekorationer. Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Century 21, Fortunoff har H & M, Henri Bendel Lord & Taylor, Macy's, Saks Fifth Avenue er nogle af de meget velrennomeret New York butikker, der sælger alt fra walkman to tegnebøger. Med store dekorationer til jul, vinke til disse jul butikker i New York enhver forbipasserende til at gå ind og kig. Bloomingdale's ligger i Huntington, New York City 59th Street og andre områder i New York. Forretningerne sælger alt fra innerwear for Houte coutre.

Macy's er et andet velkendt Christmas butik i New York. Faktisk, det tilbyder alt fra de nyeste designer slid på spil og legetøj, bortset fra julehandelen. Men en tur til Macy's ville ikke være komplet uden et besøg i kælderen, Macy's samling af gourmet butikker i kælderen. De øvrige afdelinger butikker er også på niveau med dem, der netop har nævnt. Alle er udsøgt pyntet til jul og blive rigtig jul butikker i New York. Log på julen Carnivals vide mere.

0 comments: