Pictures of Christmas Stockings

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, December 26, 2009

Christmas Stocking Pictures
christmas Wallpapers christmas stockings christmas Wallpapers
christmas strømper Julekort Julekort


Med julen rundt om hjørnet, er alle travlt med at holde køber noget eller den anden for hans eller hendes nære og kære. Christmas Stockings er langt den ideelle gaver, men ganske almindelige også. Finde en forskel ved Gifting dine kære med billeder af Christmas Stockings.

Tips om planlægning Christmas Stockings

* Giv afløb for dine kreative instinkter med at male et billede af Christmas Stockings. Indsætte det på et postkort og pryder avancer ved foret dem med lim glitter.


* For et mere eksklusivt look, indsætte dit eget håndmalede billede af jul strømpe på et postkort og linje margenerne med præget fløjl, filt eller brokade.


* Sæt ikke tunge klokker og nipsgenstande på juletræet. Efterlade nok plads på toppen til at rumme en sølv-stjerne.


* Perler, pailletter, kan krystaller kan bruges til at fremhæve træet. Kobling lidt broderi med perlebroderi kan føje et strejf af charme, mens på samme tid afspejler dine kreative bend.


* Brugerdefineret Stocking med gravering dit navn på skind, velour og satin manchet of strømpen.


* Pictures of Christmas Stockings hænger ned fra skorstenen og med en dekoreret mur i baggrunden kan også bruges som en væg hang i omslutter det i en indgraveret træramme eller kan være en thermocol beklædning.


* Såfremt disse ikke er af interesse for dig, få fat i snaps til jul Strømper og indsætte dem på siderne af dine foretrukne foto indramme.


* Pictures of Christmas Stockings kan tjene et andet meget nyttigt formål. Ikke bare stoppe ved beundre det smukke billede af jule-strømper, har din ven sendt dig til jul.


* Sæt dig ned med alle de postkort og gode ønsker pjecer, du har modtaget indtil dato og støvtætte gennem design. En af disse kunne gribe din opmærksomhed. Start strikke din egen jul strømper med henvisning til de mønstre portrætteret på billeder.


* Må ikke 'nøjes med mønstre på billederne strengt. Improvisere på dem ved at blande matche dem med dine egne designs.

0 comments: