Strik Christmas Stockings

Posted by Jiky at 9:26 AM

Wednesday, December 23, 2009

Hvorfor nøjes med et almindeligt jul strømpe når du kan skabe en perfekt familie arvestykke gave til et barn eller et barnebarn? Christmas Carnivals har fået styles for strikke Christmas strømper fra klassisk til moderne håndmalede af topdesignere, så din syning kompetencer giver de bedste resultater.

* Den Aran Christmas Stocking er strikket i 3 ounce 4 æggeskal farvet garn. Det er 14 "lang. De kommer i forskellige sorter og i alle de farver på julen. De design varierer fra meget populær Santa Claus til Winnie the Pooh to Tweety og juletræ.
* Den Deco Båndet Stocking sker i stof, og trim af en rig rød flankeret med et sprøjt af oliven grøn. Disse ferie strømper vil vare resten af livet! Fås i multi-farvede trim.
* Den vidunderlige elastisk Holiday Sokker udvides til at rumme næsten enhver størrelse eller form goodie at Santa har i sin sæk for dig eller din ungdyr. Fremstillet af 100% Acryl garn, der er maskine-vaskbart og tørretumbler, kan de bruges ikke kun til ferie give, men som bryllup og baby gaver også.
* Er du på udkig efter en speciel gave til, at nye bundt af glæde, Baby Strømper tillader dig at vælge fra hånd Crochets til bløde og squishy vaskbare dem.

Alle strømper kommer med gratis indgravering. For yderligere oplysninger om pastel og metalliske guld tone, med håndbroderede navne og yndlings ting på manchetten, logge på strikke Christmas strømper med Christmas Carnivals.

0 comments: