Egne Made julegaver

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, December 10, 2009

Julen er en anledning til at fejre Kristi fødsel. Julen er det perfekte tidspunkt når folk omdefinere deres hjem, opfriske gamle minder og lindre deres liv i videst. Julegaverne er en vigtig del af julen. Julen er alt om at udtrykke kærlighed og håndlavede julegaver gøre dette udtryk for kærlighed mere unik. Handcrafted julegaverne er egne lavet julegaverne, der kræver en stor indsats for at forberede. Egne lavet julegaverne er den bedste måder at udtrykke kærlighed på julen. Egne lavet julegaverne er økonomisk og sjovt at gøre.

Handcrafted julegaver gerne have et bord centerpiece broderet med farvestrålende tråde egen lavet julegaverne, der er sikker på, at behage nogen. Så kom i gang og give en hånd mand julen Presenrs til dine kære denne julen.
Christmas Kjoler


# Kjoler:
For at gøre kjoler til enhver viden om syning vil hjælpe. Det ville være en stor egen lavet julegave, som ville gøre den, der bærer den føler sig lykkelig. Du kan gå videre og sy en flot hvid kjole til din ven eller datter, med nogle nice bånd og snørebånd.

# Christmas håndværk:
Christmas håndværk gør for en dejlig egen lavet julegaver. Disse Christmas håndværk når malet smukt og gjort kunstnerisk ville fungere bedst som egne lavet julegaver. Så bare en lav din jul håndværk nu. En masse kreativitet og fantasi er påkrævet for at gøre selv lavet julegaver. Snekugle Christmas håndværk kan let gøres derhjemme og servere bedste som egne lavet julegaver. This Christmas håndværk normalt holdes i Dagligstuen i huset for at tiltrække opmærksomhed om julen.

# Broderi:
Broderier er et stort talent, og er den bedste egen gjort julegave. Broderiet kan gøres på en hat, hanky, tæppe, osv. broderede forklæder og håndklæder som egne lavet julegaver er sikker på at glæde hele familien i julen. Navnet på en person kan være broderet sammen med visse mønstre på et lommetørklæde. Dette ville være den mest mindeværdige egen lavet julegave.
Friske blomster bundt
# Friske blomster Bunch / Bouquet:
En anden dejlig egen gjort gave ville være en buket friske blomster, alt hvad du behøver, er nogle reelle friske blomster og en kurv og nogle bånd. Bare skære blomsterne i samme størrelser og arrangerer dem ved hjælp af tape, og efter at indhylle alle blomsterne i et dejligt farverigt papir og binder et bånd rundt om den og din blomst bundt er klar. Overrask dine kære med attraktive præsenterer.
Cake
# Cake:
Julen er ufuldstændig uden en lækre jule kage, så gå videre og bage en læbe-afklapsning kage på julen. En læbe-afklapsning kage af dine kære foretrukne smag vil blive elsket af din familie. Vi har en sektion af kage opskrifter, kan man besøge denne sektion nd tage nogle tips. Dont huske at skrive "Merry Christmas" på kage, vil denne gestus gøre din familie føler sig meget speciel. Glædelig jul!
Personlig Cards

# Card:
Personlig julegave som kort kan være en fantastisk julegaver til kæreste. Disse julegaverne hjælpe udtrykke dine følelser for din kære. Man kan skrive alle sine følelser i kortet. Denne julegave vil sikkert gøre din elskede glad. Du kan også sende nogle flotte E-kort, har vi et stort udvalg af jule e-kort til rådighed, kan man sende dem til nogen rundt om i verden. En personlig kortet er en fantastisk måde at dele følelser med dine kære, og julen er det bedste tidspunkt til at fortælle dine kære, at hvor meget du elsker dem. Så kom i gang og sende dem en personlig e-card nu!
# Familie Collage:
Familie collage er et af de bedste gaver du kan give dine kære, alt hvad du skal gøre er at samle alle den gamle billeder af din familie og indsætte dem i en pæn måde, donot glemmer at få indrammet collafe. Familie Collage, er en slags gave, som din familie og kære ville værne om i lang tid.
Christmas chokolade
# Chokolade:
This Christmas du kan lave nogle lækre chokolade til dine kære, alt hvad du skal gøre er at købe en mørk chokolade mursten, smelte dem tilføje nogle chips, chokolade, nødder, tørrede frugter i den smeltede chokolade og læg blandingen i bakker og derefter opbevares i køleskab det. Deres lækker chokolade ville være klar på ingen tid, udfylde kærlighed i luften med disse læbe-afklapsning, lækre chokolader. Dont glemmer at ombryde dem i en rød aluminiumskabinet papir.
Halstørklæde

# Warm Tørklæde:
Du kan også strikke en flot tørklæde på egen hånd, alt hvad du behøver for at der er en pæn kvalitet tråd og et stykke tid. Så gå videre og strikke en varm vandt til dine kære lige tage sig af farve og struktur valget af den person, for hvem du er strikkede halstørklæde.
# Picture Frame:
Et indrammet fotografi er et ideelt personlige julegave. Smukt indrammet fotografi er en perfekt julegave idé til kære. Du kan også købe rammer, som har nogle elsker besked skrevet på dem, så gå videre og gøre din elskede ved, hvor meget du elsker dem.
Halskæde

# Halskæde:
Du kan alos gå videre og lave en halskæde, alt hvad du behøver for det er nogle flotte kulørte toner eller perler, og en tråd. Bare arrangere alle stenene og perler i en nie mønster og binde tråd og din Halskæden er klar. Der er et stort udvalg af sten-og-perler på markedet, kun tage sig af valget af den person, for hvem du er maiking halskæden.
# Personlig Shirt:
Du kan også gave din far, bror eller ægtemand en personlig skjorte, kan man skrive en besked på skjorten og male eller farvelægge shirt med nogle mønstre og teksturer. Bare passe smagen af den person, til hvem du designer skjorten.
Solsikke Candles
# Lys:
Du kan også lave nogle smukke lys på din egen. Alt hvad du behøver for at der er nogle voks og nogle mønstre, bare ordne voks i nogle former og farve dem og din hjemmelavede stearinlys er klar. Blot tage sig af temperatur og design. Nyd julen med Christmas Carnivals.

0 comments: