Christmas Wedding Favors

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, December 31, 2009

Julen bliver mere specielle, når et bryllup er iscenesat i den anledning. Christmas bryllup favoriserer en integreret del af den lejlighed fanger skønhed og essensen af sæsonen. Gør din favoriserer særlige Keepsakes til flere år lang tid at komme. Minderne fra jeres bryllup døgnet vil holde sig i live i deres nostalgi.

Christmas Carnivals tilbyde dig et væld af ideer til at gøre dit bryllup mere specielle med julen bryllup favoriserer. Håndlavet bomuld strømper fyldt med chokolade og små gaver er sikker på at bringe et sødt smil på ansigtet af den unge gæster.

# A Christmas bryllup tema giver et perfekt touch til dit bryllup favoriserer. Skønheden i den måned, bliver afspejlet i julen bryllup favoriserer.

# Kortholdere, krystal favoriserer, snefnug charme, fyldte sne, bjørne og Rudolph rensdyr perfekt og fint pakket med silkebånd og placeres i at tiltrække kasser genskaber smil på forsiden af dine gæster.

# Vælg de bedste stykker fra en bred vifte af artikler til rådighed. Du kan vælge varm chokolade konvolutter, mini glas hjerte smykker, jakkesæt tilfælde gaveæsker, skattejagt bolde og varm chokolade dåse.

* Placer portrætter af par på julen bryllup favoriserer at give det et personligt look.

* Gå til cookies pyntet med chokolade og symboler elsker at behage Deres bryllup.

0 comments: