Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, December 13, 2009

Christmas Stockings Kits
A Christmas strømpe mønster er en perfekt arvestykke gave til et barn eller et barnebarn. Christmas Carnivals har fået stil for Christmas strømpe mønstre, fra klassisk til moderne håndmalede fra toppen designere, så din syning kompetencer giver de bedste resultater.

* Juletræet Stockings, fyldt med gaver er en fornøjelse at se, mens vågne op i det kolde vinter julemorgen. Spore skabeloner i lagene af beige filt, sy rundt langs kanten ved hjælp af en søm tilskud og forlader toppen åbne.


* Jule Glitter Garn er stribet Jule strømper findes i røde, grønne, hvide og julen ombre og fremhævet med en metallisk tråd. Forskellige farver alt efter antallet af dem, du bruger.



Personlig Strømper Patterns

* I bruge Personlig Stockings fra 1945 ud til at dreje garn omkring hver anden gang på den forkerte side at forhindre, at et hul. Vær omhyggelig med ikke at trække garnet op for stramt tværs af flere masker.


* Bright ideer fra den glade duo Martha Stewart tilbyder en kvartet af strømper, victoriansk stil er formet fra elegante stof kampe. Mine loppen markeder for broderede, hæklede eller interessante dekorative manchetter rester.



Handmade Christmas Stocking Patterns
Intet siger julen som en smukt farvet print strømpe og hvilken bedre måde at indrette dit håndlavet filt Christmas strømpe end med en strømpe mønster motiv? Browse Christmas Carnivals for mere om følte Christmas strømpe mønstre.

0 comments: