Gør Julepynt Og Favors

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, December 31, 2009

Have en masse fritid denne weekend? Bringe nogle eksklusive ideer til at farve dine juledekorationer. Julepynt og favoriserer er integreret del af den lejlighed, og øge skønhed dekoration. Christmas Carnivals tilbyder dig et væld af ideer til at gøre Julepynt og favoriserer.


# Farverige lys smukt designet med din egen kreativitet og omviklet med silkebånd ser fantastisk og kaldes så spændende Christmas favoriserer.

# Kortholdere, krystal favoriserer, snefnug charme, fyldte sne, bjørne og Rudolph rensdyr perfekt og fint pakket med silkebånd og placeres i at tiltrække kasser genskaber smil på forsiden af dine gæster.

# En sød og blød baby sokker kan bruges til at lave en snemand.

# Popcorns, indsvøbt slik, tranebær og træ-perler kan bruges til at lave hjemmelavede kranse. The guirlander er sikker på, at styrke de smukke dekorationer.

# Angel pynt giver en himmelsk røre på juletræerne. Du kan bruge søde is kegler til at gøre himmelske engle. Smykkerne hang på træerne er sikker på, at fange beundring af dine gæster.

# Cut off tal og scenerier fra gamle julekort. Påfør en smule lim på den og derefter spredes funkler på den. Dette ville være et dejligt stykke julepynt. Hæng den på dit juletræ.

# Kan Den dejlige søde slikkepinde blive omdannet til Santa Claus.

0 comments: