Gratis Christmas Stocking Sewing Patterns

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, December 19, 2009

Christmas strømper bære en væsentlig forbindelse med børn. Til opgave at lave smukke og elegante Christmas strømper kræver meget pleje.
Her er nogle gratis jule strømpe syning mønstre til din fordel. Håber, at dette vil hjælpe dig til at give dine strømper et mere forskønnet look.

* En strømpe med udformningen af julemanden-en strømpe med hvid base farve hvis omhyggeligt og fint behandlet kan give anledning til et fremragende stykke håndværk. Santa i sin røde og hvide traditionelle kjole med visse værker af metalliske tråde ville se spektakulære. Hans closet bør være ordentligt strikket i kontrasterende farver til et klart overblik. En forhåndsfastlagt korrekt skitse vil give dig ekstra fordele.
* En strømpe med udformningen af Nativity-design af Fødselskirken har en religiøs Betydning således ukrænkelighed bør opretholdes, mens sortering ud farve tråde for projektet. Lys farve tråde bør benyttes til dette formål og metalliske tråde kan bruges til en lysere udseende.
* Er du i humør til afbildende billede af dit kæledyr hund på strømper derefter sammen med den noget andet skal være syet til en større effekt. Sammen med hunden strik tallet hund knogle, at dit kæledyr kan føle mig at se. Farven bør gå med baggrund i strømpen. Farverige silkebånd kan anvendes som hund halsbånd. Det ville øge skønhed strømpe.

0 comments: